Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: fostalicska

#32140 Sly-- Előzmény: #32119

Elhiszed, hogy az EWT pakkja egybe van? :o)

Nem vagy egy kicsit naív??

#32139 exmnbs1 Előzmény: #32121

Ezek a tételek a tudatalattid célozzák a sok otp közt. Az eladni akarók vehetik figyelem felhívás végett

#32121 Johny King Előzmény: #32118

Nem mond nekem, hogy 46, 87, 156, 418, 826 meg stb... "idióta" darabokkal állnak be forintozni!!!

Minek???

A brokiköltséget is figyelembe véve ilyen kis mennyiségnél nincs értelme megvenni 8 Ft-on és beállni 9 Ft-ra...

Kata nincs több, mint amit privátban kaptál...

#32119 Johny King Előzmény: #32102

Az duma, hogy jelentésig nem vehetnek (egyébként igaz)!!!

Az volt az indok, hogy vettek már milliókat ( Móré, Buczi, Matyók), iránymutatás céljából, de utánna két hétre ugyanúgy visszahullott az árfolyam...

Miért???

Nem kellett volna szétaprózni a 75 millió darab részvényt!!!

Én elhiszem, hogy az EWT pakkja még egyben megvan, de a másik Cég az mit csinált a több tízmilliós csomagjával???

Sejtem!!!

#32111 Johny King Előzmény: #32089

Megtörtént már néhány dolog abból, ami a beszámolóban le van írva a tervek között!!!

Ezt kérték, hogy ne kommuniáljuk, amíg hivatalosan közzé nem teszik...

Csak nem tudom, hogy mire várunk???

Eltelt azóta 3 hét, szerintem valakinek érdeke, hogy még ne legyen bejelentve...

Arról nem is beszélve, hogy, amikor a KEG cserére rákérdeztem, akkor MGY és TP teljesen más nézőponton voltak a bejelentéssel kapcsolatban...

A legjobban az bosszant fel, hogy az elmúlt 3 kereskedési napon kb. 4 millió részvény ment el 8 Ft-on (Szerintem ugyanaz a bróker szórta, aki 14 Ft-ról leküldte), és a 80%-a jelenleg ott áll 9 Ft-on eladóban!!!

Ma Én is adtam vissza néhány 10K-t a 8 Ft-os papírokból kiváncsiságból, és 1 percel később be is állt eladóba 9 Ft-ra pontosan ugyanaz a mennyiség...

Most vagy forintozik mindenki, és akkor baszhatjuk az egészet, vagy veszi valaki 8 Ft-on forintozást színlelve és növeli a falat egyidőben 9 Ft-on, ezáltal előkészítve valakinek a terepet, gondolván, hogy ezt a mennyiséget már úgysem veszi ki senki...

Sajnos mind a kettő sanszos...

A forintozás is, meg az egyben kiveszik a nagy mennyiséget valamikor+hírek...

Most légy okos "Domonkos"!!!

Bizonytalan vagyok, de az alapcsomagomat tartom 2012-ig az biztos...

Bocsi a szófosásért...

#32102 kata311 Előzmény: #32082

nem arról volt szó, hogy a hivatalos jkv-ig nem beszélhettek?

kgy megvolt, jelentés kijött róla, szerintem mondhatjátok, ami elhangzott

ha meg nem volt igaz, legalább megcáfolják

sunyi, genya banda

az volt a szöveg, hogy jelentésig nem vehetnek, na de majd onnan...

egy nagy lóf......, most se vesznek

#32089 exmnbs1 Előzmény: #32082

JK, csak nem a kgy-n mondtak valamit?

Szvsz nem az idők végeztéig nem beszélhettek

Lehet, hogy nem is volt igaz a csöpögtetett info

(tudod sosem érkezett meg a 2007 októberre ígért geni befektető sem)

#32082 Johny King Előzmény: #32075

Nem érdekli őket az árfolyam, sajnos:-(((

Még mindig nem értem, hogy miért nem szabad beszélni azokról a dolgokról, amik már megtörténtek, csak elfelejtették bejenteni őket???

Miért van egy tulajdonosnak titoktartási kötelezettsége olyan dolgokról, amit a Cég vezetése nem jelent be, de a Közgyűlésen elhangzott???

Csodálkozik Tóth Úr, hogy ez a Topik címe...

Vicces ez az egész történet...

Még mindig nem értem, hogy miért lenne jó , ha kivezethetnék 22 Ft alatt???

Attól, hogy vesznek 2-szer 1 milliót, attól nem fog emelkedni az árfolyam, ha közben több tízmilliókat szórnak vissza az apportos papírokból a KEG volt tulajok... re: transzfer

fostalicska

#32075 kata311

rohadt szemét, mocsadék papír ez, az életben sem lesz ebből már valami

olyan mint akik vezetik.......:(((

Re: nincs cím

#32007 Sly-- Előzmény: #31986

Egyelőre túlzás lenne azt állítani, hogy a magyar piacra jelentős hatással van a világszerte uralkodó pánik, azonban az feltűnő, hogy a Richter kivételével minden részvény veszített értékéből. Azaz a BÉT-en is a gyógyszergyártók eddig a nap nyertesei: a Richter-papírok ugyan 1,2 százalékkal visszaestek délutánra, de a nap első felében pluszban voltak. A kispapírok közül még a Phylaxiát érintheti valamennyire a járvány, mivel a cég állatgyógyszerek gyártásával is foglalkozik, azonban az árfolyamon egyelőre nem látszik a hatás.

http://blog.mfor.hu/penzmustra/3904.html

#31988 Johny King Előzmény: #31957

Akkor inkább azt válaszold meg, hogy neked miért lenne jó, ha kivezetnék 22 FT alatt???

Szerintem neked baromira nem az emelkedés az érdeked...

#31986 Keg Jenő Előzmény: #31957

Az E.ON Földgáz Storage Zrt. ma bejelentette, hogy a 2009/2010-es télre sikeresen értékesítette tárolói kapacitásait. Ezzel elkelt az öt E.ON gáztároló összesen 3,7 milliárd köbméter mobil tárolói kapacitása, valamint az 51,5 millió köbméteres kitárolási kapacitás. A kapacitás-lekötés három körben történt és 12 ügyfél kötött le kapacitást a következő gázévre.