Azt írtam, hogy elhiszem...
Azt írtam, hogy elhiszem...
Elhiszed, hogy az EWT pakkja egybe van? :o)
Nem vagy egy kicsit naív??
Ezek a tételek a tudatalattid célozzák a sok otp közt. Az eladni akarók vehetik figyelem felhívás végett
Nem mond nekem, hogy 46, 87, 156, 418, 826 meg stb... "idióta" darabokkal állnak be forintozni!!!
Minek???
A brokiköltséget is figyelembe véve ilyen kis mennyiségnél nincs értelme megvenni 8 Ft-on és beállni 9 Ft-ra...
Kata nincs több, mint amit privátban kaptál...
Az duma, hogy jelentésig nem vehetnek (egyébként igaz)!!!
Az volt az indok, hogy vettek már milliókat ( Móré, Buczi, Matyók), iránymutatás céljából, de utánna két hétre ugyanúgy visszahullott az árfolyam...
Miért???
Nem kellett volna szétaprózni a 75 millió darab részvényt!!!
Én elhiszem, hogy az EWT pakkja még egyben megvan, de a másik Cég az mit csinált a több tízmilliós csomagjával???
Sejtem!!!
Megtörtént már néhány dolog abból, ami a beszámolóban le van írva a tervek között!!!
Ezt kérték, hogy ne kommuniáljuk, amíg hivatalosan közzé nem teszik...
Csak nem tudom, hogy mire várunk???
Eltelt azóta 3 hét, szerintem valakinek érdeke, hogy még ne legyen bejelentve...
Arról nem is beszélve, hogy, amikor a KEG cserére rákérdeztem, akkor MGY és TP teljesen más nézőponton voltak a bejelentéssel kapcsolatban...
A legjobban az bosszant fel, hogy az elmúlt 3 kereskedési napon kb. 4 millió részvény ment el 8 Ft-on (Szerintem ugyanaz a bróker szórta, aki 14 Ft-ról leküldte), és a 80%-a jelenleg ott áll 9 Ft-on eladóban!!!
Ma Én is adtam vissza néhány 10K-t a 8 Ft-os papírokból kiváncsiságból, és 1 percel később be is állt eladóba 9 Ft-ra pontosan ugyanaz a mennyiség...
Most vagy forintozik mindenki, és akkor baszhatjuk az egészet, vagy veszi valaki 8 Ft-on forintozást színlelve és növeli a falat egyidőben 9 Ft-on, ezáltal előkészítve valakinek a terepet, gondolván, hogy ezt a mennyiséget már úgysem veszi ki senki...
Sajnos mind a kettő sanszos...
A forintozás is, meg az egyben kiveszik a nagy mennyiséget valamikor+hírek...
Most légy okos "Domonkos"!!!
Bizonytalan vagyok, de az alapcsomagomat tartom 2012-ig az biztos...
Bocsi a szófosásért...
nem arról volt szó, hogy a hivatalos jkv-ig nem beszélhettek?
kgy megvolt, jelentés kijött róla, szerintem mondhatjátok, ami elhangzott
ha meg nem volt igaz, legalább megcáfolják
sunyi, genya banda
az volt a szöveg, hogy jelentésig nem vehetnek, na de majd onnan...
egy nagy lóf......, most se vesznek
2007es phyl büfi sem...
JK, csak nem a kgy-n mondtak valamit?
Szvsz nem az idők végeztéig nem beszélhettek
Lehet, hogy nem is volt igaz a csöpögtetett info
(tudod sosem érkezett meg a 2007 októberre ígért geni befektető sem)
Nem érdekli őket az árfolyam, sajnos:-(((
Még mindig nem értem, hogy miért nem szabad beszélni azokról a dolgokról, amik már megtörténtek, csak elfelejtették bejenteni őket???
Miért van egy tulajdonosnak titoktartási kötelezettsége olyan dolgokról, amit a Cég vezetése nem jelent be, de a Közgyűlésen elhangzott???
Csodálkozik Tóth Úr, hogy ez a Topik címe...
Vicces ez az egész történet...
Még mindig nem értem, hogy miért lenne jó , ha kivezethetnék 22 Ft alatt???
Attól, hogy vesznek 2-szer 1 milliót, attól nem fog emelkedni az árfolyam, ha közben több tízmilliókat szórnak vissza az apportos papírokból a KEG volt tulajok... re: transzfer
rohadt szemét, mocsadék papír ez, az életben sem lesz ebből már valami
olyan mint akik vezetik.......:(((
Egyelőre túlzás lenne azt állítani, hogy a magyar piacra jelentős hatással van a világszerte uralkodó pánik, azonban az feltűnő, hogy a Richter kivételével minden részvény veszített értékéből. Azaz a BÉT-en is a gyógyszergyártók eddig a nap nyertesei: a Richter-papírok ugyan 1,2 százalékkal visszaestek délutánra, de a nap első felében pluszban voltak. A kispapírok közül még a Phylaxiát érintheti valamennyire a járvány, mivel a cég állatgyógyszerek gyártásával is foglalkozik, azonban az árfolyamon egyelőre nem látszik a hatás.
Akkor inkább azt válaszold meg, hogy neked miért lenne jó, ha kivezetnék 22 FT alatt???
Szerintem neked baromira nem az emelkedés az érdeked...
Az E.ON Földgáz Storage Zrt. ma bejelentette, hogy a 2009/2010-es télre sikeresen értékesítette tárolói kapacitásait. Ezzel elkelt az öt E.ON gáztároló összesen 3,7 milliárd köbméter mobil tárolói kapacitása, valamint az 51,5 millió köbméteres kitárolási kapacitás. A kapacitás-lekötés három körben történt és 12 ügyfél kötött le kapacitást a következő gázévre.
Miért nem lehet???