Regisztráció Elfelejtett jelszó

Notebook

Re: nincs cím

#320912 Zabás Előzmény: #320904

Amit küldtem magyar linket, ha kérdezni szeretnél, nézd, hogy hol teszed fel a kérdést, mert egyszer én véletlenül az only link topikba írtam és 30 napra banoltak! Szigorú ott a csapat :)

másik, most ne állj neki!! Én 2X így este pörögtem fel és estem neki, mind a kétszer hajnal 4-ig nem keveredtem ágyba :)))

#320902 Zabás Előzmény: #320887

HA ezekről a gépekről van szó akkor PNA! Ez csak azért fontos, mert kicsit más a program indulása, és más a gyökérmenü is emiatt!

Valószínű ez a baj a másik gépen is, hogy rossz szoftvert tettek rá, nekem egy ősrégi ASUS 632-es PDA-m van és tökéletesen fut hibamentesen a legújabb IGO verzió.

#320891 Amatoregy Előzmény: #320882

ja és még valamit.

A maminak a dimka skin azt is megmondja, hogy a pasi a lámpánál mikor volt nővel utoljára...

:DDDDD

#320887 hosszhuszár Előzmény: #320885

WayteQ naviba kellene, van benne egy legál szofver, de a maminak nem tetszik, az IGO-t használta idáig.

A navit, igo-val kaptuk, de valami sz@r illegállal, ezért nem ment jól, lefagyott, nem tervezett újra, kihagyot.....stb

Ezért vettem neki a Wayteq cégnél, egy szotvert, na, és ez nem tetszik neki, itt nyomogatja a gépet, és hőbörög...:)))

Európa térképpel, kelle....

#320885 Zabás Előzmény: #320882

és akkor a köv lépés PNA vagy PDA???

milyen térképekre lenne szükséged??

virágboltit megértettem volna :)

Tud valaki legál, vagy j…

#320876 hosszhuszár

Tud valaki legál, vagy jó minőségű IGO navit olcsón?

Köszönöm.

Lenovo ThinkPad R500 NP234HV notebook

#320571 Zabás

eladó sorba került a laptopom előszór veletek osztom meg a hírt, még sehol máshol nem hirdetem irányára 180 000 Ft

win 7 prof aktivált rendszerrel adom.

adatai:

Lenovo ThinkPad R500 NP234HV notebook

* Processzor típus: Intel Core 2 Duo

* Processzor jellemzők: P8400 (3MB L2cache, 1066MHz FSB) 2.26GHz

* Memória: 2GB (1x2GB) PC3-8500 DDR3 SDRAM 1066MHz, dual-channel képesség

* Merevlemez: 160GB/5400rpm Serial ATA, ThinkPad Shock Mounted Harddrive, Active Protection System (aktív merevlemezvédelem)

* Kijelző típus: 15,4" WXGA

* Kijelző leírás: wide LCD (1280x800, 185 nit, 300:1) anti-glare

* Optikai meghajtó: DVD±RW DL

* Chipkészlet: Mobile Intel GM45 Express

* Videovezérlő: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD

* Akkumulátor, üzemidő: 6 Cellás Lithium-Ion, max. 4.5 óra

* Billentyűzet: 89 gombos ”folyadékálló” billentyűzet, Fn funkcióbillentyűk, Windows gombok, billentyűzet megvilágítás

* Pozicionáló: UltraNav (Touch pad és TrackPoint)

* Audio: HD audio, AD1984HD codec, sztereo hangszóró (1watt), beépített mikrofon, mikrofon bemenet, fejhallgató kimenet 3.5 jack

* Bővítőhelyek: 1 db ExpressCard34/54 foglalat, 1 db Type I/II 2.1 kártyahely/CardBus 32bit, 7-1 Multi Media kártyaolvasó (SD, SDHC, XD, MMC, Memory Stick, Memory Stick Pro), Expansion Bus port (Dock II/Mini Dock vagy Port Replicator II)

* Portok: Bluetooth, 3 x USB 2.0, IEEE 1394, DB-15 (külső monitor)

* Kommunikáció: Gigabit Ethernet, Intel WiFi Link 5100AGN, 56Kbps data/14.4Kbps fax modem

* Méret, súly: 38,5 x 358 x 260 mm , 2,9 kg

* Egyéb szolgáltatások: Power-on jelszó, merevlemez jelszó, supervisor jelszó, TPM chip (TCG 1.2 megfelelőség), ujjlenyomat olvasó

* Tető: Super-Elastic PolyCarbonate (SEPC); alsó: Carbon-Fiber Reinforced Plastic műanyag

* Operációs rendszer: Windows Vista Business

* Szoftver: Lenovo Care™ Tools, Rescue and Recovery™, Access Connections™, Password Manager, System Update, PC-Doctor™, ThinkPad Utilities (Power Manager és Presentation Director), Adobe® Reader, stb.

* Lokalizáció (billentyűzet és op. rendszer nyelve): magyar

http://www.edigital.hu/Lenovo_notebook/Lenovo_ThinkPad_R500_NP234HV_notebook-p39811.html?page=1#

2008 decemberi, de a garilevelet megkeresem