benne hagytam 15ft-ot pedig tudtam a 600at csak nem hittem el..
benne hagytam 15ft-ot pedig tudtam a 600at csak nem hittem el..
53-on volt mikor bekapcsoltam, de nem átlagolok le, így csak szemléltem hová teszik éppen, brókeremmel beszéltem azt mondja 1 nagy eladó volt aki még tegnap reggel is öntötte, aztán megállt, és elég sok shortos is zárogat.
Talán Ricsi tudna bővebbet esetleg a vevőkről, hátha a brókerétől meg tudja kérdezni.
Ricsi, kérdezd meg, légyszives.
tegnap nem tudtam 60alatt venni :( nem voltam gépnél..
Sehol.
Csak egy késleltetetett árfolyamot néztem.
De most már OK.
sztem a shortosokkal vetették..600alattról van tán egy 70-60ig visszatöltés..hacsak nem, vannak belső infók az osztalékról vagy srv van a háttérben..
Érdekes amit erről a certiről írsz ez teljesen új nekem. Ki a kibocsátója ennek? Szeretnék utána olvasni.
590-nél sikerült visszavenni.
Ha egyszer valami elindul...
Ha lesz megint nov. 24-el induló prémium certi v. hasonló nem certi, akkor feltételezhetően már zárták/zárják a shortokat és indul a felhúzás!
csak mák...az első pakkot én sem jól adtam el..de belefér..
nem nagy ügy minden 50Ftos szint fontos.550..600..
sztem nyugdíjalapoknak viszik fel..meglátjuk..Du. fedes ügy..elötte lenyomhatnak mindent..
Múlt pénteki 58-as vételed azért igencsak bejött. Ideje volt, hogy kicsit ráharapjanak már unalmas volt mindig lefelé ment. :)
grat, kicsit elkapkodtam, nem megy ez az mtel nekem :))
A portfolio-n már leírtam, kezd bejönni a jóslatom :Egy ideális nagybüfi technika lehet a következő: Vesznek jó sokat ebből a certiből novemberben (prémium telco certi), de mint a grafikonon is jól látható volt (2009 okt. 14. tetőzés 855ft-os áron) az októberi tetőzés után november elejéig shortot építettek. Áprilisig tolták le az árakat, majd jött az osztalék-ra spekuláló mini rally!
Majd ismét elkezdték letornászni az árakat + jöttek rossz hírek is és pont 525 előtt fordul a kocka és a nagybüfik bezsebelik a certi prémiumot és a shortos pénzt is. Természetesen ez csak 1 hatás a sok másik mellett, de ez is 1 piacmozgató elem lehetett.