Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

Re: nincs cím

#328016 apafi Előzmény: #292584

Ha küldenél egy 64 biten menő plugint, szívesen beállnék a tesztelők sorába én is.

apafi kukac freemail pont hu

#324181 lackok Előzmény: #324177

Közben ránéztem az enyémre nem futott a progi 18:00 után....nekem benne van a tegnapi gyertya és én csak a current-et használom.

Ha bibit találok csak akkor engedem rá a hitorical-t.

#324177 lackok Előzmény: #324174

Akkor talány...de én is tapasztaltam már hogy csúszott a kuplungja...:)

De nem rendszeres.

#324174 Chaby Előzmény: #324164

Yahoo Historical opcióval kezdtem, mivel eddig nem volt importálva dax adat. Mai dátum volt a záró időpont és mégsem töltötte be a tegnapot. A Yahoo Current simán betöltötte a mait, és csak most este "érkezett" a tegnapi gyertya.

#324164 lackok Előzmény: #324134

Nyitás előtt kell megcsinálni a Yahoo Current-el. Ha utána csinálod akkor a tegnapi napot csak a Yahoo historical fogja leszedni, egyébként csak a mai aktuálisat szedi. Én nyitás előtt (reggel 9 előtt indíttatom automatikusan) ha ez vmiért elmarad akkor pótolom a Historical (EOD opcióval). Ezt az Amiquote legordülő menüjében választhatod ki.

#324157 Chaby Előzmény: #324150

és ezeket később pótolja?

Emlékszem korábban usa indexeknél is írt fura nyitó/záró értékeket. Aztán kitöröltem a rossz értékeket, de frissítéskor újra rossz volt. Aztán később meg elfeledkeztem róla és nem ellenőriztem vissza

szerk: közben megjöttek a tegnapi gyertyák :)

Zabás! Ha itt is vannak…

#324069 Chaby

Zabás!

Ha itt is vannak kisgyerekek, talán tudják :)

A DAX 30 papírjait csak az Amiquote segítségével lehet az AmiBrokerbe importálni, vagy van más lehetőség is?

#320407 Tomy75 Előzmény: #320214

Nálam a PETI-nek kellett a 32 bites verzióját feltenni, mert a 64 bites PETI-vel nem ment Win7 alatt. A 32 bites Peti-vel simán megy...

Nekem 64 bites windows 7…

#320214 Csezso

Nekem 64 bites windows 7 alatt nem ment, csak 32-es alatt. Kipróbáltam virtualpc xpmodot amibrokerrel, de az el is felejtettem mert állandóan kifagyott.

#320210 _pda_ Előzmény: #320195

nem kell vele sokat vacakolni

tedd át a komplett amibroker mappát a másik gépről és kész

telepíteni sem kell

én vagy 3 gép között mozgatom napi szinten, semmi probléma vele

egy a lényeg, h ugyan abban a könyvtárban legyen minden gépen, meghajtón, különben az afl-ek nem jó helyre hivatkoznak

én az egyszerűség kedvéért a C:\1 mappában tartom az egészet

ennyi a neve, a broker.exe-nek meg küldesz egy parancsikont az asztalra

#320195 Govi042 Előzmény: #292222

Kedves Fórumozók!

Nagy problémám van, fel kell telepítenem a sevent a gépemre, és kíváncsi vagyok, hogy az export megy e vele?

Elkezdtem tesztelni egy gépen, amin van windows seven:

Próbáltam a Petiexportal, azt írja ki, hogy indítsam el az amibrokert, miközben fut természetesen.... nem megy.

Clownfishel elvileg megy, bár most hétvégén néztem csak. Viszon ott nagy hiba, hogy a régi adatokat megpróbálom importálni, és pont az otpnél jön be egy hibaüzenet, miközben az 5. hónap adatait importálom be. valami hibaüzenet a Value-val kapcsolatban.

Nektek megy az új windowsal?

Köszi előre a segítséget.

Ui.: Zabás, nincs valami jó cikked vagy e-bookod a csúcsvölgy elemzésről?

Par tesztelot keresnek a…

#292584 lukit

Par tesztelot keresnek a petis topicban belengetett pluginhez. 64 biteseknek is orulnek. Ami 5.30 minimum kellene (ebben valtozott az adatok strukturaja).