Ha küldenél egy 64 biten menő plugint, szívesen beállnék a tesztelők sorába én is.
apafi kukac freemail pont hu
Ha küldenél egy 64 biten menő plugint, szívesen beállnék a tesztelők sorába én is.
apafi kukac freemail pont hu
Közben ránéztem az enyémre nem futott a progi 18:00 után....nekem benne van a tegnapi gyertya és én csak a current-et használom.
Ha bibit találok csak akkor engedem rá a hitorical-t.
Akkor talány...de én is tapasztaltam már hogy csúszott a kuplungja...:)
De nem rendszeres.
Yahoo Historical opcióval kezdtem, mivel eddig nem volt importálva dax adat. Mai dátum volt a záró időpont és mégsem töltötte be a tegnapot. A Yahoo Current simán betöltötte a mait, és csak most este "érkezett" a tegnapi gyertya.
Nyitás előtt kell megcsinálni a Yahoo Current-el. Ha utána csinálod akkor a tegnapi napot csak a Yahoo historical fogja leszedni, egyébként csak a mai aktuálisat szedi. Én nyitás előtt (reggel 9 előtt indíttatom automatikusan) ha ez vmiért elmarad akkor pótolom a Historical (EOD opcióval). Ezt az Amiquote legordülő menüjében választhatod ki.
és ezeket később pótolja?
Emlékszem korábban usa indexeknél is írt fura nyitó/záró értékeket. Aztán kitöröltem a rossz értékeket, de frissítéskor újra rossz volt. Aztán később meg elfeledkeztem róla és nem ellenőriztem vissza
szerk: közben megjöttek a tegnapi gyertyák :)
gondolom nemtalálja a forrást, a yahoo szerverről húzza az adatokat
Zabás!
Ha itt is vannak kisgyerekek, talán tudják :)
A DAX 30 papírjait csak az Amiquote segítségével lehet az AmiBrokerbe importálni, vagy van más lehetőség is?
meg regel ide, és innen is tudsz letölteni hanganyagot is:
sajnos nem tudok, de nem egy őrületesen bonyolult rendszer :)
ajánlom ezt az oldalt :
GG csúcs völgy szerint kereskedik!!
Nálam a PETI-nek kellett a 32 bites verzióját feltenni, mert a 64 bites PETI-vel nem ment Win7 alatt. A 32 bites Peti-vel simán megy...
Nekem 64 bites windows 7 alatt nem ment, csak 32-es alatt. Kipróbáltam virtualpc xpmodot amibrokerrel, de az el is felejtettem mert állandóan kifagyott.
nem kell vele sokat vacakolni
tedd át a komplett amibroker mappát a másik gépről és kész
telepíteni sem kell
én vagy 3 gép között mozgatom napi szinten, semmi probléma vele
egy a lényeg, h ugyan abban a könyvtárban legyen minden gépen, meghajtón, különben az afl-ek nem jó helyre hivatkoznak
én az egyszerűség kedvéért a C:\1 mappában tartom az egészet
ennyi a neve, a broker.exe-nek meg küldesz egy parancsikont az asztalra
Nekem működik win7 alatt. Igaz, sokat küzdöttünk az elején.
Kedves Fórumozók!
Nagy problémám van, fel kell telepítenem a sevent a gépemre, és kíváncsi vagyok, hogy az export megy e vele?
Elkezdtem tesztelni egy gépen, amin van windows seven:
Próbáltam a Petiexportal, azt írja ki, hogy indítsam el az amibrokert, miközben fut természetesen.... nem megy.
Clownfishel elvileg megy, bár most hétvégén néztem csak. Viszon ott nagy hiba, hogy a régi adatokat megpróbálom importálni, és pont az otpnél jön be egy hibaüzenet, miközben az 5. hónap adatait importálom be. valami hibaüzenet a Value-val kapcsolatban.
Nektek megy az új windowsal?
Köszi előre a segítséget.
Ui.: Zabás, nincs valami jó cikked vagy e-bookod a csúcsvölgy elemzésről?
Par tesztelot keresnek a petis topicban belengetett pluginhez. 64 biteseknek is orulnek. Ami 5.30 minimum kellene (ebben valtozott az adatok strukturaja).