Ejj miért is vártam lejjebb a francba... Ezt a mai menetett úgy 530 körülről vártam:(
Ejj miért is vártam lejjebb a francba... Ezt a mai menetett úgy 530 körülről vártam:(
:) no no azért válság előtt 74 Ft-os oszival szelvényvágás előtt megadtak érte 1100 Ft-ot is.
Állampapírok hozamánál magasabb osztalékhozam mellett már kapós lehet, ahogy közeledik osztalék fizetés. Az állandó probléma ennél a cégnél, hogy hosszú távon mennyire fenntartható az osztalékszint. Pl : lehetnek olyan elszántak is akik azt mondják beszállunk 5xx-en, aztán 3 évig pengetnek valamennyi osztalékot, 3 év után eltörlik ezt az adót, a cégnek jól fog menni magas osztalék lesz, és árfolyamban is duplázunk. Meg lehetnek olyanok is akik azt mondják, hogy ez a cég vergődik fundásan kizárt hosszú távon tartja az osztalékot, kormány is szívatja menekülés, meg még minden féle elvetemült van ebben. :)
Én ma még vettem. Tekintve, hogy az elmúlt évek során az osztalékhozam kb 8-9%volt, kalkulálj vele mennyi lesz az árfolyam 40Ftos oszi mellett :)
szerintem csak shortokat zárogatják, a venni még nagyon merész vállalkozás
Nem tudom. Lassan azért megállhatna ez a lefelé menet. Jó lenne a cégtől valami előrejelzés mekkora osztalékkal kalkulálnak, bár nem nagyon szoktak ilyenekről beszélni úgyhogy nem valószínű.
Nehéz ügy, nem merek többet venni, nincs kedvem aztán 500 -nál nézegetni ha nagyon elmérném a dolgokat.
50-60 körüli osztalék lesz akkor ezen az áron van kb 7,5-9% körüli osztalékhozama , annak kell adnia egy támaszt az árnak. A baj akkor van , ha még ennyi osztalék sem lesz, és persze sok idő van még osztalékig.
Nagy kiszállók vannak benne. Persze aztán lesz majd az alapkezelők kedvence is, csak honnan az a kérdés. :D
az tetszik, hogy van forgalom és veszegetik, ha kitart talán fordulhat is, bár nemrég volt már egy szép fordulós nap és az sem ért semmit, sőt kettő is volt, ez lesz talán a harmadik.
Hű de nagyon kellene ennek a papírnak valami jó hír, vagy az, hogy ezen az áron az alapkezelők elkezdjék szeretni. :) Minden nap mínuszos az intézményi nettó mióta bejelentették ezt a különadó témát.
Informatikában erősít a Magyar Telekom
A Magyar Telekom Nyrt. megkapta a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyását a Daten-Kontor cégcsoport (DK) felvásárlásához, mely informatikai alkalmazások fejlesztésével, telepítésével és üzemeltetésével foglalkozik. A Magyar Telekom az akvizícióval tovább kívánja erősíteni pozícióját az informatikai szolgáltatások piacán - olvasható a társaság közleményében.
http://www.privatbankar.hu/frisshir/hircentrum/informatikaban_erosit_a_magyar_telekom_92824
Fogyatkoznak a Telekom perei
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=463512
ha jön hír osztalékól akkor pattanás 500nál veszek még