Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#320374 kerikoma Előzmény: #320372

Ejj miért is vártam lejjebb a francba... Ezt a mai menetett úgy 530 körülről vártam:(

#320372 banyaiz Előzmény: #320368

:) no no azért válság előtt 74 Ft-os oszival szelvényvágás előtt megadtak érte 1100 Ft-ot is.

Állampapírok hozamánál magasabb osztalékhozam mellett már kapós lehet, ahogy közeledik osztalék fizetés. Az állandó probléma ennél a cégnél, hogy hosszú távon mennyire fenntartható az osztalékszint. Pl : lehetnek olyan elszántak is akik azt mondják beszállunk 5xx-en, aztán 3 évig pengetnek valamennyi osztalékot, 3 év után eltörlik ezt az adót, a cégnek jól fog menni magas osztalék lesz, és árfolyamban is duplázunk. Meg lehetnek olyanok is akik azt mondják, hogy ez a cég vergődik fundásan kizárt hosszú távon tartja az osztalékot, kormány is szívatja menekülés, meg még minden féle elvetemült van ebben. :)

#320368 Kissherceg Előzmény: #320315

Én ma még vettem. Tekintve, hogy az elmúlt évek során az osztalékhozam kb 8-9%volt, kalkulálj vele mennyi lesz az árfolyam 40Ftos oszi mellett :)

#320315 banyaiz Előzmény: #320312

Nem tudom. Lassan azért megállhatna ez a lefelé menet. Jó lenne a cégtől valami előrejelzés mekkora osztalékkal kalkulálnak, bár nem nagyon szoktak ilyenekről beszélni úgyhogy nem valószínű.

#320310 banyaiz Előzmény: #320309

Nehéz ügy, nem merek többet venni, nincs kedvem aztán 500 -nál nézegetni ha nagyon elmérném a dolgokat.

50-60 körüli osztalék lesz akkor ezen az áron van kb 7,5-9% körüli osztalékhozama , annak kell adnia egy támaszt az árnak. A baj akkor van , ha még ennyi osztalék sem lesz, és persze sok idő van még osztalékig.

Nagy kiszállók vannak benne. Persze aztán lesz majd az alapkezelők kedvence is, csak honnan az a kérdés. :D

#320309 Zabás Előzmény: #320303

az tetszik, hogy van forgalom és veszegetik, ha kitart talán fordulhat is, bár nemrég volt már egy szép fordulós nap és az sem ért semmit, sőt kettő is volt, ez lesz talán a harmadik.

#320303 banyaiz Előzmény: #320280

Hű de nagyon kellene ennek a papírnak valami jó hír, vagy az, hogy ezen az áron az alapkezelők elkezdjék szeretni. :) Minden nap mínuszos az intézményi nettó mióta bejelentették ezt a különadó témát.

#320273 filter Előzmény: #320246

Informatikában erősít a Magyar Telekom

A Magyar Telekom Nyrt. megkapta a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyását a Daten-Kontor cégcsoport (DK) felvásárlásához, mely informatikai alkalmazások fejlesztésével, telepítésével és üzemeltetésével foglalkozik. A Magyar Telekom az akvizícióval tovább kívánja erősíteni pozícióját az informatikai szolgáltatások piacán - olvasható a társaság közleményében.

http://www.privatbankar.hu/frisshir/hircentrum/informatikaban_erosit_a_magyar_telekom_92824