Regisztráció Elfelejtett jelszó

Harcsa vagy Süllő

Karácsonyi pisztráng:) …

#338060 Bakiba

Karácsonyi pisztráng:)

Halat besózzuk, pociját megtöltjük sóban eltett citromgerezddel, magas zsírtartalmú vajjal, és egy fenyő ágacskával. Kikent alufóliába csomagolva 180 fokon megsütjük, megesszük:))

Áldott, Békés, Karácsonyt!!!

Re: nincs cím

#322245 Amatoregy Előzmény: #285123

Innen volt egy ezüst long. Hat (6) % nyerő után zártam. Már nem is nézem, mert idegbajt kapok... Persze azóta shortom van....

Re: nincs cím

#320142 Bakiba Előzmény: #320139

Jó éjt, te somogyi vitéz:)

Sajnos elhagyom a fórumot. Aki ismer az tudja miért.

Ha néha benézek, az csak a "régi" társak okán lesz.

Viszlát :)

Re: nincs cím

#320139 Balázs István Előzmény: #320137

Na, ehhez már késő van, hogy fejből menjen ez nekem, kötet meg nincs épp kéznél. El is búcsúzom azzal, hogy konyhaművészeted dícsérjem azzal, hogy ebben az esetben nyilván az ellenkezője igaz a Karinthy által írt szösszenetnek, a nem tőzsdés költőről, miszerint:

"Egyre rosszabb itt a koszt, ó lány, ide zsörtölődni jár csak az ember!"

Jó éjszakát!

Re: nincs cím

#320137 Bakiba Előzmény: #320136

Mondjuk Ő az egyik kedvencem, vetekszik Tompával és Koszto...... na nem a tőzsdéssel:))

Appoliner és társai fordítás:))

Nevezd meg, mihez hasonlít a tenger........

Ha van kötet megtalálható:))

És akkor az igazi kedven…

#320133 Bakiba

És akkor az igazi kedvencem:

Méz/lehetőleg gesztenye/ beinjektálva a tükrös rész husijába.

Aztán ezt bécsomagolva alufoliába és lobogó vízbe megmártva, majd betenni a sütőbe 160-70 fok 2.5-3 órára. Nyam ha valaki elkészíti az küldjön, mert igen szeretem:))

És a +: Meghempergetve …

#320129 Bakiba

És a +:

Meghempergetve liszt öröltbors keveréken, majd kérget sütve rajta hagyni kihűlni.

Mustárt, ki hogy szereti/német,angol,globus:), stb/ liszt és zab-bármi-pehely bevonattal, szép ínycsiklandóra sütve tálalni. Részemről köretnek a túrós puliszkát javallom, a túróba pedig illenkor a juhé és nem a juhéj a nyerő:)

És legyen a 3. Igazi or…

#320126 Bakiba

És legyen a 3.

Igazi orjaleves, amiben a csonton rajtamaradt a husi:)

Izgalommal felszeletelve, és hozzá minimum 3 mártás tálalva- torma, egres, banán-rebarbara:)) Nálunk mondjuk a zöldség azonnal elfogy, de ha marad, abból tuti "vadas" szerűség jön ki:))

Mág2: Szépen leszelve …

#320123 Bakiba

Mág2:

Szépen leszelve majd a régi "kloffoló"-val naggyá tenni és 1 csipet víziszárnyas zsírján megfuttatva babér és zsályalevelek mellett:))

Úhh ezt nagyon kedvelem, ha lehet akkor "törökparadicsommal":))

Még 1: olajban pácolva …

#320120 Bakiba

Még 1:

olajban pácolva 2 nap a pinyóba, nem hűtő!!!!! 12-14fok:))

Tárcsán úgy sütve, hogy a tárcsa mint 1 domb müxik/zsiradék lefolyik/ de ehhez kell a hő:)Olajpác: olaj, bors kardamon, fahéj, stb. kinek szíve vágya:))