még jó, mivel drága
Kellett nekem venni... 8350-7701 a mai pályája, nekem 7900 körüli pakkom van, nem néz ki túl jól...
Igen napokig tartó lecsorgások, egy-egy kis forgalmú meghúzással tarkítva, kb. ez megy már hetek óta - meg persze előtte a Nagy Öntés, remélem ma nem kopírozzuk azt le, mindenesetre irgalmatlanul gyenge mostanság...
9700 óta, mintha egyszerűen rühes lenne a részvény olyan érzésem van, hogy nincs egy deka vevő sem, és mindenki el akarja adni vmiért...
visszahúzták oda ahol tegnap és pénteken is járt.
Tegnap 175ön álltam eladni, még jó h nem vitték el akkor.
Gratula, én sajna nem volta ilyen optimista, így 200-on el is ment a tegnapi pakkom, de soha rosszabbat :) Viszont, hogy mire tépkedik nem tudom, gyj még pár napnyira...
Na volt itt is egy fogásom; 234pont:))
Meglepődtem mi csilingelt, mert az otp-t már eladtam ide meg csak úgy beálltam fel nem is gondoltam h ma 200fölé jön.
Azt, hogy kezdik lőni maguknak az öngólokat. Lázár után ez már a 2.
Erről mit gondoltok? http://index.hu/gazdasag/magyar/2010/10/30/orban_a_teljes_pillert_megszuntetne/
Én teljesen elégedett vagyok ezzel a 8k-8300-as ingajáratokkal, egész jól el lehet itt bűvészkedni dt-eléssel, persze komoly forgalom híján csak max 100-200-as pakkokkal :)
Mai nap már nem nagyon öntik, elég jól felépült a vételi oldal, de órák óta nem adnak nekik jelentős mennyiséget. Ennyi volt a korrekció?
Egyben mindenki egyetért:
Valaki, akinek sok van adja (azért 9800-ról 7400-ig nem hiszem, hogy 1%-kal le lehetett volna nyomni).
Másik oldalról viszont az eddigi vevők teljesen eltűntek.
Ebből a trendből csak vlaami jó hír tudná kirántani a papírt, de ha a manyupok adják , akkor talán még az sem bírná megfordítani a trendet.
jól elbeszélgetek magammal :)
szerintem itt 1 cég, vagy büfi adogatja a lentről vett pakkját, nincs pánik, nincs özönvíz. nem hiszem hogy akkora hatalmas mennyiséget birtokolna, max 1%-ot.