le is autózom majd....
:DDD
JP...én pedig euro-huf...longban vagyok...néztem a dollár naposon a stoh 4 környékén volt...az rsi meg 36......nagyon pici sávban mozog-DE:már mindenből az folyik-hogy bikapiac-és itt a kánaán---szóval lassan illene egy komolyabb tözsdei korrekciónak is jönnie-ami ugye ft gyengülést hozna....persze szvsz sz.
akitől ezt megkaptam régebben még egyszer nagyon nagy köszönet !!!
Mint usd long poziban lévő, elmondom a véleményemet.
Stagnáló ( 4-5 forintokat mozgó sávban értve), jobb esetben tovább erősödő forint mellett, egy eléggé stganáló usd/huf-ot várok....legalábbis ,poziból értve, ennyit remélhetek.
USD/HUF gyengülésre abban az esetben , ha forintországban port csapnak, vagy a dollár és angol font pénzek erős erősödése esetén. Nem akarok a devizahiteleseken károgni, de ha ez mind egyszerre össze jönne, akkor látványosabb usd/huf erősödést láthatunk. Hogy ez mit jelentene kurzusra átszámítva, mettől-meddig, azzal én nem tudok szolgálni :-) Speciel erre annyira nem számítok, egyelőre felhőtlen az ég. De én azért maradok továbbra is dollár longban!
ha ta alapon nézem akkor 180.
ha funda alapon nézem, akkor fogalmam sincs mit keres itt.
ha "befeketőtői szemszögből nézem - lásd elemzők irásai a befeketetőkről" akkor 160.
Egyébként szerintem kiüti az erste certit ez is...
Hali, azért ez a kék vonal még tart!
http://www.imagebam.com/image/0a4ab0105046827
Én nem hiszek a letörésben, persze pár óra múlva meglátjuk.
igen , 260 környékét én is. éppen ezért nem piszkálom a 265ös certit,másik pedig nincs sajnos
HAthot bear flagjének a célára 252- elvileg TA szerint, én ebben most nem tudok hinni, de 1200-nál az OTP-ben sem hittem, hogy 7000 fölé meg 1 év alatt, sőt a 4000-ban sem hittem anno :(
Na mindegy az más idő volt, de nézzük a képet:
http://www.imagebam.com/image/c43822105043503
260 környékét viszont eltudom képzelni:
vehetnel egy kicsit lejjebbi kiutesut is akkor mar... mondjuk 255:D aztan meg a szamlaszamot kuld ahova mehet a fele profit:D:D
:)))
Vegyél, biztos, ami biztos....
pedig nem vettem. Most akkor vegyek vagy megcsináljátok nélkülem....
Alakul....
Ha ez kell a céláramhoz, összedobjuk neked azt a pár certi buktát, sutyiba meg kötünk neked célirányosan:))
Ezen segítek. Veszek eurhuf long certit 265-ös kiütéssel.Simán meg lesz akkor... :DDD
Nálam 265 céláras innen, és 274 Búék. De hogy mit hoz a jövő azt még Merlin se tudja, nem hogy én:))
Hát ez a huf egy bikahufffffffff.....esni nem tud-érdekes!Vagy majd gyorsított eljárással-mindent pár nap alatt bepótolva?