Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#321143 fordgtshelby5000 Előzmény: #321138

JP...én pedig euro-huf...longban vagyok...néztem a dollár naposon a stoh 4 környékén volt...az rsi meg 36......nagyon pici sávban mozog-DE:már mindenből az folyik-hogy bikapiac-és itt a kánaán---szóval lassan illene egy komolyabb tözsdei korrekciónak is jönnie-ami ugye ft gyengülést hozna....persze szvsz sz.

akitől ezt megkaptam régebben még egyszer nagyon nagy köszönet !!!

http://www.fxstreet.com/rates-charts/currency-charts/

#321138 JP Előzmény: #321087

Mint usd long poziban lévő, elmondom a véleményemet.

Stagnáló ( 4-5 forintokat mozgó sávban értve), jobb esetben tovább erősödő forint mellett, egy eléggé stganáló usd/huf-ot várok....legalábbis ,poziból értve, ennyit remélhetek.

USD/HUF gyengülésre abban az esetben , ha forintországban port csapnak, vagy a dollár és angol font pénzek erős erősödése esetén. Nem akarok a devizahiteleseken károgni, de ha ez mind egyszerre össze jönne, akkor látványosabb usd/huf erősödést láthatunk. Hogy ez mit jelentene kurzusra átszámítva, mettől-meddig, azzal én nem tudok szolgálni :-) Speciel erre annyira nem számítok, egyelőre felhőtlen az ég. De én azért maradok továbbra is dollár longban!

#321100 Amatoregy Előzmény: #321087

ha ta alapon nézem akkor 180.

ha funda alapon nézem, akkor fogalmam sincs mit keres itt.

ha "befeketőtői szemszögből nézem - lásd elemzők irásai a befeketetőkről" akkor 160.

Egyébként szerintem kiüti az erste certit ez is...

#320755 Kriszti@n Előzmény: #320750

igen , 260 környékét én is. éppen ezért nem piszkálom a 265ös certit,másik pedig nincs sajnos

#319731 Saraco Előzmény: #319673

vehetnel egy kicsit lejjebbi kiutesut is akkor mar... mondjuk 255:D aztan meg a szamlaszamot kuld ahova mehet a fele profit:D:D

#318995 Bakiba Előzmény: #318979

Ha ez kell a céláramhoz, összedobjuk neked azt a pár certi buktát, sutyiba meg kötünk neked célirányosan:))

#318975 Bakiba Előzmény: #318966

Nálam 265 céláras innen, és 274 Búék. De hogy mit hoz a jövő azt még Merlin se tudja, nem hogy én:))

#318962 fordgtshelby5000 Előzmény: #313273

Hát ez a huf egy bikahufffffffff.....esni nem tud-érdekes!Vagy majd gyorsított eljárással-mindent pár nap alatt bepótolva?