Tapasztaltabb tagokat kérdezném: mit jelenthet szinte teljes stagnálás mellett közel 220 Milliós forgalom FHB-nál?
Tömés? Átkötés?
De kérdezem egyúttal ugyanezt az EGIS-re is...
Tapasztaltabb tagokat kérdezném: mit jelenthet szinte teljes stagnálás mellett közel 220 Milliós forgalom FHB-nál?
Tömés? Átkötés?
De kérdezem egyúttal ugyanezt az EGIS-re is...
1080, reggel majdnem vettem 1140-en, de aztán szerencsére el kellett mennem...
Na, ez lett volna a másik papír, aminél hasonlót vártam, mint az ÁNY-nál, de ez nem teljesült.
A gépi stop 1128-nál tette a dolgát.
Ahogy elnézem az árfolyam alakulását, most hasznos volt az automata stop :(
Nem tudom, hogy mit jelent, de egy biztos lejjebb volt az alja, mint ahol én vettem.
Vicc, ahogy megy felfelé 5 ft-ot valami el kell adni......miközben kint száguldanak.
Érdekes, rövid időn belül megint egy FHB tech elemzés:
http://freepeti.kbcequitas.hu/q/167267/index.htm
Máskor hónapokig rá sem néz, most pedig már másodszor próbálja taszigálni lefelé...
Nem érte el a várt hatást az előzővel?
Jobbulást....közösen tartottuk, hogy ne essen tovább.:)
Szívesen látnám ha 1200 felett lökdösnék már.
Én is 1146-on - többek között - álltam, tegnap én is sajnáltam az elmaradt vételt, de nem igazán volt energiám a héten - nátha, láz - tőzsdézni, mire összeszedtem magam meg már minden kilőtt :)) Ahhoz képest, hogy két hete még 1200 felett volt elég szépen beverték, nagyon elszakadt a szektortársttól, Egon 1080-ra várja, de hát őt jól ismerjük...
Tegnap én is 145-ön álltam, de nem kaptam.
Ma napközben beálltam 146-ra és záróban rám tukmálták.....nem tudom, hogy örüljek-e?
Csúnyán néz ki......behozhatná már a lemaradását.:)
Vettem záróban, 1145-ért már jónak tűnt, bár régóta lemaradó az otihoz képest. Kicsit aggaszt, hogy már megint több mint 4 féle papírt longolok, ilyenkor szinte mindig néhány nap esés jön - csak épp annyi, hogy minden stoppom repüljön :)
Jaj, wazze, elfelejtettem, hogy hó vége...
Gratulálok! :)
Grat. az ügyes spekihez.
Most jöttem be autószerelésből és eszem a kefét a kihagyott lehetőségen. Pedig a bölcsek is azt mondták, hogy a munka az árt :D
Záróban jutott eszembe, hogy nemcsak hétvége, hanem hó vége is.
Pedig nem szoktam elfelejteni.
Nagyon döcögős ez most.....
Szintén köszi... Mondjuk a korábbiakhoz képest jelentéktelen mennyiséggel húzták fel, szóval ha csak innen még egy páran belevesztek és beálltok adni, lehet hogy bevertük volna :)) Vagy megjelent volna egy-két 10k-s pakk a vételin, ezt már soha nem tudjuk meg...
Én meg totál elfelejtettem......ki is maradtam belőle.
Grat. neked.
Köszi, folyamatosan csipegettem 1150 alatt, végre egyszer nem felejtettem el a szokásos hóvégi meghúzásokat - kivéve a negyedévieket, ahol inkább leverni szokták... Nov. végén majd újra ugyanitt :))
1172, vehettem volna még... De azért végre benne voltam :))
Hóvégi kaszinó :) Tett fel valaki tétet? Én 1146-os átlaggal szereztem be egy kis mennyiséget ma, aztán meglátjuk...
10% felett az FHB-ban az Allianz Hungária Biztosító
Az FHB Jelzálogbank Nyrt. rendkívüli tájékoztatási kötelezettségének eleget téve az alábbiakról tájékoztatta ma a befektetőket a BÉT honlapján.
Az FHB Jelzálogbank Nyrt.-ben az Allianz Hungária Biztosító Zártkörűen Működő Részvénytársaság közvetlen részesedése 2010. október 1. napján átlépte a 10%-os küszöbértéket.