Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#319002 Bakiba Előzmény: #318991

A benzineseknél asszem 98-tól gyárilag mehet az E85 ha jól emlékszem, de ennek utána kellene nézni. Ha igaz, akkor nincs akkora eltérés árban a fogyasztásban. De Zabás ezt tuti tudja:))

#319001 Ibiza Előzmény: #318992

havernak van picassoja.. valami mindig van vele.. gömbfej...fékbetét..motorvezérlő..állandó elektromos gondok.. most éppen vezérműszíj szakadás.. pedig cseréltette..

#318994 Sumér harcos Előzmény: #318957

de akkor ő egy szerencsés ember,mert ebben a citroban az égiek is kellenek a megfelelő működéshez,plusz még vmi "wudu" sem árt:))

#318991 Csokigyáros Előzmény: #318919

nekem 2003 évi 2,5 td van, semmi bajom nincs vele, nagyon megbízható, és utolérhetetlenül kényelmes... a legjobb vételem volt... fogyasztása 9l alatt, és a mi nagy családunknak, asszony, én, 4 gyerek, kutya, rengeteg csomag, stb. tökéletes...

de ez nem fér bele zabás 1,5 MFt-os határértékébe, bár nem most vettem... :)

#318988 Sumér harcos Előzmény: #318957

igy-igy a kuplung nincs olyan darab...az országban,amelyen ne kellene cserélgetni...

még a népitéletben is olvasható minden második tulajnál....

ennél tipushiba....

#318957 kerikoma Előzmény: #318896

2000-es évjáratú van a rokonomnak (felhívtam) és ő 2004-be vette. Azóta gyilkolja Érden a gépet, belerakott 180 e km-t a 6 év alatt. Kuplungot kellett egyszer cserélni, más baja nem volt. Se futómű, se elektronik, semmi típushiba, semmi nem jött elő az övén 1.6-os injektoros. Csak tankolás meg persze a műszaki vizsgáknál ami kell. Most is azt használja, és nem szívesen válna meg tőle ezt mondta.

#318952 Ricsi Előzmény: #318948

98 utánit, de ott van a cikkben, szerintem a motorkód is más lehet, egy hozzáértő tudja, pl a voyager szerviz vagy szalon

#318948 Zabás Előzmény: #318945

tehát akkor milyen évjáratot nézze??? :)

+ privátba küld el az emailodat, mert sehol nem találom :(

#318945 Ricsi Előzmény: #318942

Szakad a vezérműszíj, mert valami tervezési hiba van benne. ehet bele építeni valami plusz alkatrészt, attól jó lesz, de nem tudom, érdemes-e, vagy jobb eleve 98 utánit venni.

Kb ennyi:

"A tojás-Voyager első három gyártási évéből vásárlóknak még valamire oda kell figyelniük. '95-ben, '96-ban és '97-ben az autó láncos vezérléssel készült. Az előd kockák és a későbbi gömbölyűek vezérlése fogaskerekes, ezekkel nincs is gond. Hogy ebben a három évben miért kísérletezett a gyártó más megoldással, nem tudni, mindenesetre a kísérlet nem jött be. A láncot ötvenezer kilométerenként ki kell cserélni, de a szakadás a használati periódus közepén sincs kizárva, egy ilyen örömteli esemény pedig szinte automatikusan többszázezres javítást von maga után."

#318919 Ricsi Előzmény: #318896

Amerikai autót kell venni, és nem ilyen drágán...

Az előző voyagerem már 18 éves volt, 280-ért vettem, és 3 évig használtam, egyszer kellett valami gumiszart kicserélni a jobb első futóműben (magyar utak). Aztán eladtam, most vettem másikat, ez 97-es, 550 volt az ára, és csak megy, megy, megy.

3,3 automata, fogyasztása 10-12 liter. Nem kevés, de az 1 millát különbségbe nagyon sokára tankolod bele. De van ebből diesel is, de ott nagyon!!!!!! fontos, hogy csak 98 utánit szabad venni.

#318896 Zabás Előzmény: #318847

köszi a véleményed, az őszinte vélemény a leghasznosabb! Ezért nem megyek szalonba megkérdezni :)

#318847 Sumér harcos Előzmény: #318759

hát ezzel a citroval szemben....mindenképpen maradj az SX4-nél inkább....de az enyém is csak 1 vélemény:)

#318846 Sumér harcos Előzmény: #318841

egy nagyon jó ismerősöm szalonból vásárolt már 2-őt is.....

ugyan az első után fogalmam sincs miért vett még 1 ilyen autót.....

na amit az elsővel szenvedett,az nem volt hétköznapi.....benzin 1.6 volt,szinte fullos,1 tulaj 0 km....uton többször hagyta ott,mint vhová elvitte 100 km-nél távolabb........

minden rossz volt rajta ami elektronika....de minden behányt a másfél év és 50ezer km alatt.....

ott hagyta autopályán,autouton,pesti forgalomban....ahol csak lehetett...

mikor visszavitte a szalonba,hogy ez egy trágya.....csak széttárták a karjukat szalonvezető,szerelők ...mindenki....

végül a szalonban javasolták neki,hogy szabaduljon meg a becses pufoka citrotol.....ez az egy lehetőség maradt:))

és mit adott a sors ott frissen meg is szabadult tőle...beszámoltatta egy ugyanolyan tipusba,csak dieselbe........

egy kis idő múlva azzal is kezdődött minden előről....ugyan már kissé mérsékeltebb módon.....:)