Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: EURUSD

#319211 Roller Előzmény: #319193

Hosszútávon shortolnám,de 90-es célárral. Főleg,ha nem emelnek kamatot a kenguruk.Most inkább longba lépnék kb.98-ig 96512-es stoppal. Ilyenkor persze én már nem nyitok pozit,mert az aljáról lemaradtam.

archenius elsősorban hoz…

#319209 -sabe

archenius elsősorban hozzád fordulok, de talán a többiek is tudnak segíteni.

Olyan scriptet keresek, ami megadott pip után automatikusan 0-ba húzza a stopot, de nem megy az ár után (tehát nem követő stop)

Illetve a másik amit szeretnék, hogy valamiféleképpen feltüntetni, hogy a chart adott része melyik kereskedési időben történt (EU, US, Ausztrál, Japán). Ez az órás charton sokat segítene a folyamatok megértésében.

#319193 Pityke35 Előzmény: #319190

Köszi! Zabás barátunk kisegített! :)

aud usd shorton spekizek, ha elesik a 9645, illetve a következő koriban. Ez is amolyan hosszú pozi lenne, célár 9338. Mondjuk durva célár tudom, de a H4-es duplacsúcsnak ez lenne a célára kb.

#319191 Roller Előzmény: #319163

Ó köszönöm! :)

Remélem nem hasítotok szíjat a hátamon,ha nem jön be. Cserébe,ha bejön én sem kérem a tippdíjat. :DD

#319190 Roller Előzmény: #319160

Korábbi hozzászólásomban megtalálod a linket. Direkt benne hagytam egy felszúrást a 61-es fibóig. (igazából csak megbokrosodott az egér)

Usdchf is jó szerintem. Én is vettem csak már rég a zsebemben van. Igyekszem hosszabb távra pozit nyitni,de nem siker megtartanom.

Usdjpy longom van nekem is minden órában legalább kettő. :)) A jövőhéten fed döntés a lóvéról,addig oldalazás lesz. Remélem kilő a dollár utána.

#319160 Pityke35 Előzmény: #319152

:) És titok? :)

Én oly szép fejvállat látok benne H4-is már hogy öröm nézni a 1.355-ös célárát....

Re: EURCHF

#319129 blackmarket Előzmény: #319003

neztem en is, mondjuk en alapbol nem hiszek valami orult nagy (pl. 1,4 kornyeke) chf gyengulesbe, ezt persze fundabol gondolom, es csak szvsz.

most egyenlore egy kisebb eurjen shortot nyitottam 112.70 en stop 113.21 ( 4 orason ichimoku felho felett)

#318972 Bakiba Előzmény: #318967

0.74 törésnél szép tér lefele, napos vállra gyúrás, és a vége 0.1 lejjebb mint most. Két héttel ezelőtt tetővadászat, most talán alakzatok, de decre zárásos carry miatt is érdekes:))

#318969 Bakiba Előzmény: #318963

Gyapot van, gondoltam a gyapjú dev. is jöhet, és akkor átmegyek a textiliparba:))

#318968 Amatoregy Előzmény: #318963

lehet, hogy kapucsinot kellett volna inni?

gbpusd short zárás után longba fordulta, és vettem ki 20 pipet, de zártam mert elfogyott a kávé.

Most meg nézem, hogy lett volna benne 100 pip is. Rá kell szokni a dohányzásra + kávé és akkor már oké lesz...