Helló
Szerintem! Amíg nem zár óráson 23110 alá addig nincs baj a longokkal. Viszont ellenkező esetben dobnám. Én lefele drukkolok de vannakon sokan még akik nem engedik
Helló
Szerintem! Amíg nem zár óráson 23110 alá addig nincs baj a longokkal. Viszont ellenkező esetben dobnám. Én lefele drukkolok de vannakon sokan még akik nem engedik
sajnos jól látod:-). a franc esne belém. tiszta kelekótya vagyok. de legalább nagy bajt nem csináltam magamnak szerencsére.
na basszus, 125-re felvittem a vételt, erre teljesült és lejött 105-re is...a franc essen bele:-(
a gazdasági adatok jobbak a vártnál.. a válságban háborús árfolyamok voltak.. a gyenge cégek elbuktak..a maradék jobb hatásfokkal működik...amíg nincs államcsődös hír addig ez marad vsz.. az árak a válságtól megrágott gazdaság szerinti helyén vannak vsz..
ma lesz usa új lakás adat..ami tán rossz lesz.. mert a használtakat veszik..
de elötte két ker.adat sztem ezek jók lesznek
mert egy fej váll van kialakulóban most is...23100 a támasz, ha elesik akkor esünk tovább...
és azért kell esni mert a gazdaság nem indokolja ezt hogy ilyen magasan megmaradjunk itt.
kíváncsi leszek a folytatásra, napközben megint fos az egész piac..
szerk: ó, ezt kiírja.
belongoltam 105-ről, de csak félig teljesült, és nem jött le a másik feléért.
richter ****a, megint kilövették a hülyét.
kíváncsi leszek a folytatásra, napközben megint fos az egész piac..
úgy néz ki, hogy ez az alja nem?
Úgy néz hogy mára aljat akarnak velünk találtani...
én bizony 105-ről belongoltam de nem teljesült az összes megbízásom. egy kicsit még felkorrigálhat, aztán essen bele a mennykü.
azt mond meg miért kellene esni?
5% range az természetes mozgás..de ezen felül?
TÚL ROSSZUL én sem jártam, mert tegnapról hooztam shortot és az termelt. de nem eleget sajnos.:-)
úgy értettem nem jó helyen vettem.. 157en..miközben 100alatt is volt..
Q val írd.. :)
én jól jártam elfelejtettem bejelölni a pipát beírtam a 157et erre eladta 183on..
****ságot csináltam. elgépeltem a vételt és 23950-et adtam be. oda az összes shortom. lezártam mindent még 139-en véletlenül..most pozi nélkül kuksolok és mérgelődök megint:-)
lehet, hogy longolni kellene, azért gépeltem félre?
szerk: kimoderálták a káromkodást, de jó. akkor lehet káromkodni.**** életbe.
vételárhoz raktam stopot..nem jól vettem..
meglátjuk..ha akar mehet felfelé..
23k alatt veszek..de még átgondolom