Nem ismerem! De így hirtelen ránézve inkább lefelé. Most szerintem csak korrekciózik. A dollár shortosok szállogatnak ki. 0.74 alján megállhat egy időre.
Utólag azt mondanám,hogy két hete kellett volna shortba lépni.
Nem ismerem! De így hirtelen ránézve inkább lefelé. Most szerintem csak korrekciózik. A dollár shortosok szállogatnak ki. 0.74 alján megállhat egy időre.
Utólag azt mondanám,hogy két hete kellett volna shortba lépni.
Azt nem térdelem. Ma unalomban (kávék között) 15 pipeket szedegettem ki.
Meg a tegnapi gbpusd short -ban lévo 100 pippet.
Végül is ha napi 10 kávét iszok az 10*12 pip= 120 nem?
:DD
NzdUsd kamatos nap Nzd, letörésnél meglehet a 200 MA:))
Vélemények?:))
Úgy néz ki tényleg itt a fordulat és még interveni sem kellett vagy lehet nagyon sunyin csinálták. Azért a 82-t még le kellene küzdeni,de sajnos hamar túlvett lett h1-en. Naposon viszont most van hely felfelé,igaz,hogy lefelé még a 80 is belefér.
Ha fordult,akkor csak 10pipet tévedtem. 80,409 volt az alja.
"Ennél a keresztnél az rsi ritkán megy 20 alá. De akkor is csak kevéssel. Viszont mostanában nagy a volatilitás a devizáknál. Lehet számítani még egy nagyobb slukkra.Én kb.80,5-re számítok."
Vagyok én, csak a soft oldalt erősítem, és várom a gyapot aratás kezdetét. Ami lehet holnap hajnal, vagy......, ezen a szinten senki se tudja, csak aki csinálja:))
Az igazság az,hogy csak a gbpjpy-t kötögettem reggel. A többit nem figyeltem. Több hír is jött a britektől nem tudom a sorrendet. Talán a leminősítés elmaradása volt az első.
A 33-as célár szerintem is reális. Jövőhét végére tippelem. Trendvonal érintés és az 1,3333-as korábbi csúcs tesztelése.
sztem is attmeneti, viszont nem biztos h mindennel, pl chf erdekes lehet mivel gyengul usd vel es eur val is, aud-cad al megint vigyazni kell mivel arany gyengul, jen talan jo lehet ha gyengulo palyara all v japok boritanak, eurgbp eurusd tol fugg,
viszont azsiat en sem ertem....
Nem tudom! Biztos van valami összefüggés. Jobbat nem tudok én sem.
Sajnos. Útközben is jo olvasni az irásait. Meg Bakibát is, de azt nehezebb forditani.
Szvsz Sanguis olvassa. De mivel nincs partnere nem is nagyon ir.
Gbp minden oldalon ment. Hogy jön ide azsia? Szerintem gbp erösödés atmeneti.
Reggel azért indult neki,mert ázsia mínuszban zárt. A jen kezdett gyengülni. Utána jöttek a jó hírek.
Ránéztem az eurgbp chartra. Erről lemaradtam. :(( Egyértelmű short volt. Bár érdekes,hogy 90-ig nem húzták fel. 87 alja lehet egy megálló kb.87,12 nél. Ha eur neki lódul lefelé,akkor ez is megy lefelé vagyis gbp erősödni fog. Kicsit hasonlít az eurusd fordulatra.
Gbpchf-be viszont jó lett volna beszállni. 370pontot ment felfelé.
nem tudtam(mertem) megjatszani egyiket sem
elment a vonat nelkulem
szerk: (van ilyen, majd lesz meg ilyen, csak bosszant, h nem tudni semmit rola, sangius itt lenne o biztos tudna vmi okosat)
off: a multkor masik oldalon vkivel a bc zero rizikorol targyaltatok,
nem tudtal volna sem nagy lot-ot sem barmilyen termeket megjatszani
mert csak dax volt es csak 1 v 2 egys.
teljesen mas neven volt a listaban aznap, tehat a ceg latta a koteseket
es letudta fedezni,
mondjuk 2 egys nel nem lehet oriasi buko, mivel nekem 35k nyerom volt a longon es majdnem az egesz long szakaszt sikerult megkotni
a mostani volt a 2. es most nem fedeztek csak a shortokat, mert "tuti long volt " szerintuk mar az elejen lattak es allitolag megkockaztatta a haz
de ez is nyero volt nekik meg az 1. is.
ezen szinte minden ugyfel ,is nyert
on:
Adat ff-en 10.30-kor volt. A megszoritasok pár naposak. Ez meg reggeltöl megy.
ezt mar en is kerdezni akartam, nem tudom mit talaltak fel az angolok de reggel ota minden kereszt gbp/aud - chf . jen kabel stb naposon csak egy 200-300 p-es kek gyertya virit felfele