Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: EURUSD

#318967 Roller Előzmény: #318961

Nem ismerem! De így hirtelen ránézve inkább lefelé. Most szerintem csak korrekciózik. A dollár shortosok szállogatnak ki. 0.74 alján megállhat egy időre.

Utólag azt mondanám,hogy két hete kellett volna shortba lépni.

#318963 Amatoregy Előzmény: #318961

Azt nem térdelem. Ma unalomban (kávék között) 15 pipeket szedegettem ki.

Meg a tegnapi gbpusd short -ban lévo 100 pippet.

Végül is ha napi 10 kávét iszok az 10*12 pip= 120 nem?

:DD

Re: NFP

#318943 Roller Előzmény: #311835

Úgy néz ki tényleg itt a fordulat és még interveni sem kellett vagy lehet nagyon sunyin csinálták. Azért a 82-t még le kellene küzdeni,de sajnos hamar túlvett lett h1-en. Naposon viszont most van hely felfelé,igaz,hogy lefelé még a 80 is belefér.

Ha fordult,akkor csak 10pipet tévedtem. 80,409 volt az alja.

"Ennél a keresztnél az rsi ritkán megy 20 alá. De akkor is csak kevéssel. Viszont mostanában nagy a volatilitás a devizáknál. Lehet számítani még egy nagyobb slukkra.Én kb.80,5-re számítok."

#318833 Bakiba Előzmény: #318780

Vagyok én, csak a soft oldalt erősítem, és várom a gyapot aratás kezdetét. Ami lehet holnap hajnal, vagy......, ezen a szinten senki se tudja, csak aki csinálja:))

#318808 Roller Előzmény: #318781

Az igazság az,hogy csak a gbpjpy-t kötögettem reggel. A többit nem figyeltem. Több hír is jött a britektől nem tudom a sorrendet. Talán a leminősítés elmaradása volt az első.

#318806 Roller Előzmény: #318786

A 33-as célár szerintem is reális. Jövőhét végére tippelem. Trendvonal érintés és az 1,3333-as korábbi csúcs tesztelése.

#318783 blackmarket Előzmény: #318774

sztem is attmeneti, viszont nem biztos h mindennel, pl chf erdekes lehet mivel gyengul usd vel es eur val is, aud-cad al megint vigyazni kell mivel arany gyengul, jen talan jo lehet ha gyengulo palyara all v japok boritanak, eurgbp eurusd tol fugg,

viszont azsiat en sem ertem....

#318771 Roller Előzmény: #318741

Reggel azért indult neki,mert ázsia mínuszban zárt. A jen kezdett gyengülni. Utána jöttek a jó hírek.

Re: nincs cím

#318766 Roller Előzmény: #318731

Ránéztem az eurgbp chartra. Erről lemaradtam. :(( Egyértelmű short volt. Bár érdekes,hogy 90-ig nem húzták fel. 87 alja lehet egy megálló kb.87,12 nél. Ha eur neki lódul lefelé,akkor ez is megy lefelé vagyis gbp erősödni fog. Kicsit hasonlít az eurusd fordulatra.

Gbpchf-be viszont jó lett volna beszállni. 370pontot ment felfelé.

#318764 blackmarket Előzmény: #318760

nem tudtam(mertem) megjatszani egyiket sem

elment a vonat nelkulem

szerk: (van ilyen, majd lesz meg ilyen, csak bosszant, h nem tudni semmit rola, sangius itt lenne o biztos tudna vmi okosat)

off: a multkor masik oldalon vkivel a bc zero rizikorol targyaltatok,

nem tudtal volna sem nagy lot-ot sem barmilyen termeket megjatszani

mert csak dax volt es csak 1 v 2 egys.

teljesen mas neven volt a listaban aznap, tehat a ceg latta a koteseket

es letudta fedezni,

mondjuk 2 egys nel nem lehet oriasi buko, mivel nekem 35k nyerom volt a longon es majdnem az egesz long szakaszt sikerult megkotni

a mostani volt a 2. es most nem fedeztek csak a shortokat, mert "tuti long volt " szerintuk mar az elejen lattak es allitolag megkockaztatta a haz

de ez is nyero volt nekik meg az 1. is.

ezen szinte minden ugyfel ,is nyert

on:

#318757 blackmarket Előzmény: #318741

ezt mar en is kerdezni akartam, nem tudom mit talaltak fel az angolok de reggel ota minden kereszt gbp/aud - chf . jen kabel stb naposon csak egy 200-300 p-es kek gyertya virit felfele