Lassan nem ártana elindulnia, mert lemaradó pépőr.
USA elszállt, ha így mennek tovább ész nélkül a későbbiekben, még a végén elérik a 2007-es csúcsokat.
Lassan nem ártana elindulnia, mert lemaradó pépőr.
USA elszállt, ha így mennek tovább ész nélkül a későbbiekben, még a végén elérik a 2007-es csúcsokat.
Egon is megjósolta a jövőt.
http://freepeti.kbcequitas.hu/q/166887/index.htm
"Napi:
Csökkenő háromszög. Az 50 napos átlag már stabil ellenállás
A 93, a háromszög talpa támasz, ha ezt letöri, nagy esés várható, a cél a 73.
Heti:
A 93 támasz, e fölött egy csökkenő háromszög. Sőt, ez tulajdonképpen egy bázis a bázison (alatt) alakzat. 93 letörésével nagy esés várható. 72-77 közt még mindig várja a rés a betöltést."
Nem is tudom... Ebből nincs egy darab sem, csak úgy unatkoztam :)
Talán a háromszögből felfelé fog kitörni, de ha rossz jelentés jön, akkor mehet lefelé a csatornában szvsz. Hónaposon a Bolli közép 93 Ftnál van, a Fibo 38,2-őm is ott. Ha lefelé az irány és ezeket töri, akkor 80 környéke lehet (?)
Felfelé kellene inkább mennie :)
Elképesztö mélységekben a PF szinvonala. Ha vki beir nekik vmi nekik nem tetsző dolgot,egyből megy a felháborodás és észosztás,miközben saját maguk sincsenek tisztában bizonyos dolgokkal.
Re: a cég indul a 450 khz-es pályázaton :D
Remélem,inkább a 450 MHz kell nekik és nem a 450 kHz. :D
Az a bizonyos rózsaszin discofüst újra hódit. :)
nekem van 96ról..kiderül...sziget nyereséget ezzel állítgatják.. ha el akarnak adni szigetes részesedést akkor a pakk értékét fel kell vinni..
:)))
Itt valami készül, ha valakinek a 248as sajátár is jó
... kitörésgyanús:)))) Ezt a mennyiséget már jelenteni is kéne.
az fontos, hogy legalább Te bízz benne :))
engem meg jó befosattak, nem szerettem volna -10-20%-ba kerülni ezzel is, de ezt se nem adják se nem veszik, döglött papír