Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#318731 Amatoregy Előzmény: #318602

Utolag maradhatott volna. 40 pip meg lehetett volna még benne. De visszateszt most lefele nem lessz?

Re: EURUSD

#318625 -sabe Előzmény: #318622

Tennél fel egy képet? Nekem csak 1 trendvonalam volt itt a környéken, kíváncsi vagyok te mit látsz

Re: EURUSD

#318622 Roller Előzmény: #318619

Nálam két trendvonalat is átvitt és most a 61-es fibóval küzd. Az oldalazásba ez még belefér. De akár lehet belőle egy tartósabb esés is. Ha az Usa makró jó lesz,akkor főleg. Holnap is lesz valami lakáspiaci adat. A 36alját kinézem belőle a héten.

EURUSD

#318619 -sabe

Szépen bezuhant. Volt vmi hír mostanában? 4 kor lesz vmi USA makró adat.

Mondjuk shortban ülök szóval örülök:)

#318602 Roller Előzmény: #318585

Ja így már ok!:)) Úgy értettem 89-nél zártad. Ezt kivételesen nem trédelem. A gbpjpy jó elég longosnak tűnik. Ma szinte csak a brit adatokra repült és kis mértékben a japók miatt,de ha erre még az utóbbi is rásegít,akkor nagy menet lesz.

#318585 Amatoregy Előzmény: #318582

Micsoda a pech?

Tegnap indítottam eurgbp shortot 0,8920-ról és akkor zártam amikor beírtam. Azóta is ugyanott van az ár, akár vissza is nyithatnám ha lennék...

Mondjuk tegnapelőtt éjjel vittem be a pozit és tegnap szinten nem is voltam gépelőtt....

Fundás gbpjpy longon a követő megy (már 2 hetes pozi....)

#318582 Roller Előzmény: #318563

Ez pech! :(

Nekem volt egy gbpypy longom,inkább nem is mondom,hogy honnan. :((

A britek szépen megugrottak.

#318565 Amatoregy Előzmény: #318563

pedig több napos csart alapján még eshetne, de most inkább eltettem....

tegnap előtt jártam úgy, hogy 60 pip helyett 20 pipnél vett ki a stop.

Ugyanakkor ha eur beesik és gbp mint független (talán tényleg hiteles megszorításokkal jelenkező) kormány akkor még tovább eshetne. De ez meg már nem TA hanem inkább funda megközelítés.

0,87 körül lenne a támasza ha jól nézem...

#318509 Roller Előzmény: #318405

Az usdjpy mondhatni kirobbanó formában van. Bár lehet a tegnapi zakót korrigálja. 81,20-nál van egy trendvonal,ahonnan visszapattant elsőre.

#318405 Roller Előzmény: #318329

Ahogy mondod. Ma elég jó meghúzták. Nem nagyon bíztam benne,hogy 81 fölött zárjon,de azért a közelébe felcammogott. Én mindenképpen longolom,mert robbanhat bármikor.