Regisztráció Elfelejtett jelszó

Találkozós szervezgetős

Re: nincs cím

#318394 learn Előzmény: #318390

Hány órától kb. meddig tartana?

Este hét után elvben el tudnék menni, remélem tőzsde témában lesz alkalmam beszélgetni veletek (e tekintetben egy sivatag közepén élek, a környezetemben senki nem tőzsdézik, nagyon jó lenne élőben hallani meglátásaitokat/véleményteket a témában).

Előre bocsátom, nem leszek jó társaság, alkoholt ugyanis gyakorlatilag nem fogyasztok.. :)

#318390 Kissherceg Előzmény: #318389

elvileg első kerben Bakiba által kiválasztott étterem, ha megfelel. Esetleg mégsem akkor javaslok másikat.

#308112 KawaBazsy Előzmény: #308110

Én már beírtam a házigazda által nyitott topikba, h össze kéne szervezni a kaját-piját. Én amondó vagyok, h főzzünk vmit helyben, de majd a résztvevők szavaznak. Szervezőnek meg itt a modi, Herceg.. :-)

#308110 Sumér harcos Előzmény: #308109

ugyan van még idő bőven.....most nézem nem is jövőhét az:)))

nehogy elszurjam a kimaradás dátumát itthon:))

nos,mit kell vinni? nag…

#308109 Sumér harcos

nos,mit kell vinni?

nagyjából akár privátban,ki,hogyan,hány órakor utazik érkezik majd,tulajdonképpen milyenek is a paraméterek?

nekem személyszerint pontos cim is kellene majd....jöhet privátba is:)

kenyeret,bort/rose,vörös,fehér/,dobozos sör,rövid,egyéb...,paprikát,paradicsomot?:)esetleg bográcsot ,gázpalackot ,ásványvizet?:)

étteremben eszünk..avagy főzünk,lecsó,hallé,pörkölt?

vagy vmi adott a helyszinen....és pénzt dobjunk össze?

ezt kellene lezongorázni a jelentkezőknek legkésőbb jövőhét közepéig,illetve a főszervező közreműködésével:)

Sajnos mostanában heti 1…

#307288 Ozzy_

Sajnos mostanában heti 100 óra körül dolgozok.

Még ha nem is mindig effektív munkáról van szó bent kell lennem, mert még alkalmazottat nem tudunk tartani.

Ezért most nem tudok elmenni, főleg nem olyan messze. (Pláne, hogy Humet érdekeltségeim már egy ideje megszűntek )

Emellett Győrben bármikor szívesen látok bárkit. Stockys találkozó keretén belül, vagy kívül is, itthon és a sörözőben is.