Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#318337 Illuzio Előzmény: #318326

Szia,a tv-rádió lelkesen,200-alatt a huf,ugyhogy igen volt alatta,az én grafikonomon 197.86-ig szurt le 2X.

#318329 blackmarket Előzmény: #318320

nem tudom, de most meg mintha sunnyognanak felfele a jen keresztek, csak ugy sumakba...

lehet mert kozeledik a nyitas a felkelo nap - eknal

#318322 -sabe Előzmény: #318321

FXPro nál nics CHFHUF. Az itteni jobboldali (stokis) chart szerint 200.05 volt a minimum

#318320 Roller Előzmény: #318309

A célárakkal már tele van a tököm!Mert lehet,hogy bejön,de fogalma sincs annak aki megjósolta,hogy mikor lesz annyi.

Így én trédelem a saját taktikámat. Ma hétszer vettem bele,pedig csak egyszer kellett volna shortolni. 80,472-nél volt a legalsó vételem,de nem úgy ment visszafelé,mint korábban. Szuttyogott és,mintha 1percesen tologatták volna.Kevesen vannak a longosok,akik visszahúzzák.

Inkább többször belevettem és hamar eladtam.Nagyjából egálba vagyok,mintha shortoltam volna egyszer.Persze ehhez el is kellett volna találnom a napi maxot.

#318311 Amatoregy Előzmény: #318309

nagy igazság!!!

Reggeli tüskék stopkiütések, majd visszaszállni nem lehet. Ha meg nincs (mármint stop) akkor nem tüske, hanem hatalmas gyertya valamerre....

#318309 blackmarket Előzmény: #318253

mar par napja fel4 -4korul kelek ranazni a chartra

nem tudom mikor lepnek a japok de gondolom akkor mikor majd 1x nem kelek fel....

van longom is, bukoban., es van shortom is fentrol (fedezni) nyeros, sztem lassan shortot lassan zarni kellene

ambar valahol 75-os!! celarat olvastam :D

Sziasztok! Ma sincs vala…

#318253 Roller

Sziasztok! Ma sincs valami nagy pörgés. Gondolom mindenki meredten nézi,ahogy nekimegy a 80-nak az usdjpy. :)

Re: Csendes elmúlás

#317932 blackmarket Előzmény: #317920

en is attaltam naposrol 4 ill 1 orasra, mostanaban meg 15percest kostolgatom.

de en mar 100 pip koruli nyerot is elteszek

egyszeruen ilyen ideges, merev, piacon ezt lattam megoldasnak (egyenlore)

valoszinu ez a mostani bizonytalan piac is egyik oka lehet a topik "leulesenek"

Re: Csendes elmúlás

#317923 Roller Előzmény: #317920

Számomra ez az egyik legjobb topik,aminek a lakója vagyok.Vannak üres napok,amikor tényleg nem nagyon ír senki. Egy kicsit több saját elképzelést elemezgetést szívesen olvasnék tőletek.

Én most visszaálltam 1-és 5perces trédre,de emellett is van időm beírni. Szerintem nem ezért van kevesebb hozzászólás.

Lehet,hogy egy kicsit bearish lett a topik,de talán ez volt a mélypont és itt a forduló.

#317921 Roller Előzmény: #317815

Első körben 1,385 körül látok benne egy korrekció lehetőségét. Már 20-án kitört a csatornából 1,34 körül. Usdchf is longos.