Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#318558 Bendeguz Előzmény: #318537

Marosvásárhely kipipálva, emiatt már senki se izzadjon (a lakosokon kívül, akiknek jól befűt az RFV) :)

#318539 matgab Előzmény: #318506

Relatíve kicsi forgalommal kezdték el bedönteni, amire utána a büfik keményen rápánikoltak.

Szerintem kb. 15-20k részvény elég volt a lavina beindításához 9,8-tól 9k-ig, amire néha még rádobtak egy kicsit.

Aztán 7700 alatt meg jött a hadd el hadd...

#318498 Bendeguz Előzmény: #318492

valahogy Te mindig meggyőzőbb tudsz lenni. reggel óta veszegetem, már a pakkom fele visszajött

#318492 matgab Előzmény: #318471

én sokkal inkább az az elméletetemet látom igazzonak, hogy relatív kis forgalommalbedöntötték és a MANYUPok kitáraztak bedőle saját anyavállalataik javára, aztán most villám gyorsan vissza fog menni oda ahol volt, ha nem jön közbe globálpara.

#318491 matgab Előzmény: #318471

én úgy látom, hogy former kollega túlságosan beleszeretett önnön magára alkotott image-ébe, azaz a mindig jó belős infokkal rendelkező tapasztalt piacmozgató spekuláns szerepkörébe.

Mostanában mindig az aktuális irány alapján azt mondja: emelkedik: akkor jönnek a külföldi alapok, ha esik: akkor meg naked shortokat nyitottak órisái pozikban...

Szerintem kamu. Eleve nem hiszem hogy az összes brókerirodával állandó olyan kapcsolatban lenne, hogy elárulnák neki, hogy egy ilyne kis papírt valaki naked shortol, meg épp nemzetközi alap veszegeti...

#318471 Bendeguz Előzmény: #318443

PF fórumban formerplayer szerint egy nemzetközi szinten közepes méretű hal megduplázta a részesedését a nagy pénteki zuhéban.

#318443 Bendeguz Előzmény: #318298

8400, valaki kiharapott 1000 darabot magának. vajon várható még nagy pánik és öntés, vagy már érdemes lassan visszavenni a kistoppolt pakkokat?

#318297 Scipio Előzmény: #318293

Minimális mennyiség cserélt gazdát, visszafelé még annyi sem, ettől függetlenül én is sajnálom azt a 6x darabot amivel egy percig szemeztem 7980 körül :)