hát ha buborék lenne az nem lenne rossz, de most olyan, mintha kipukkadt volna, mielőtt felfújták.
hát ha buborék lenne az nem lenne rossz, de most olyan, mintha kipukkadt volna, mielőtt felfújták.
Tegnap néztem meg a Tőzsdecápák 2-t, a végén azzal fejezték be, hogy a következő buborék a zöld energia. Elnézvén a pénteki RFV-Panny chartot eléggé meglepődtem
Amíg az USA lufit a fed fújja, addig ilyenre ne nagyon számíts, de ha a mostani ingadozó magyar piac kapna kintről egy lökést, akkor itt szakadni fog minden...
Közben kezdenek óvatosan gyűlni a vevők, reggel alig tudtam eladni a nyitóban a maradék pakkomat, nagy megkönnyebbülés volt látva a 7601-et, de ha így folytatódik a végén kiderül, hogy korai volt...
Rá férne már egy kiadós korrekció a magyar piacra. Felfelé már nem nagyon akar menni, több papír túlvett, BUX is lufiszagú, ha azt nézzük, hogy DAX mennyit ment az alja óta, pedig Németország azért kissé erősebb lábakon áll, mint mi.
Nagyon "beteg" a kedvenc részvényem... Ezek a kisforgalmú csapongások teljesen kereskedhetetlenné teszik. Ki mer ezek után nem dt-re, hanem swingre beszállni? Hova raksz stopot, ha egy eladással 600 pontot esik? Ez csak kötélidegzetű spekiknek való...
B.Egon nagykorú 6000-re várja, mondván hogy az RFV ott épített nagyobb bázist és onnan indult a rohamtempó, visszafelé is hasonló tempót vár.
Az viszont jól látszott ebből, hogy vevők nincsenek nagyon azokon a szinteken, ha ennyivel addig le tudta önteni.
2,5 perc múlva meg 8100. Még beállni is lett volna ideje a 7601es vevőnek.
speciel szebb lenne ha holnap +15%-on zárnánk és péntekre már átütnénk a 10.000-et, de ez tényleg attól fog függni, hogy mennyi MNYPT papír van még, amit dobni akarnak és lesz-e olyan, aki az MNYPT öntésre rá is akar még játszani...
Illetve én azt hiszem, hogy ez az egész MNYPT sem szólt másról, minthogy a pénztárakat kinullázták és a saját bankjuknak átadták "nyomott piaci áron" a részvényeinket.
Ha sikerült átlökniük már az összeset, akkor egy pillanat alatt visszaállhat a rend, hiszen, akkor már a bankok is érdekeltek a magas árfolyamban.
Ha viszont még ennél is alacsonyabb áron akarják áttranszferálni a papírokat, akkor még bőven lehet öntés, akár 3000-ig is.
Remélem az RFV nem áll be SRV-zni, mert a széllel szemben nem jó pisilni. A banknál van a pénz, oda teszi az árfolyamot ahova akarja, az RFV-nek pedig beházásokra kell költenie a pénzét.
speciel szebb lenne ha holnap +15%-on zárnánk és péntekre már átütnénk a 10.000-et, de ez tényleg attól fog függni, hogy mennyi MNYPT papír van még, amit dobni akarnak és lesz-e olyan, aki az MNYPT öntésre rá is akar még játszani...
Illetve én azt hiszem, hogy ez az egész MNYPT sem szólt másról, minthogy a pénztárakat kinullázták és a saját bankjuknak átadták "nyomott piaci áron" a részvényeinket.
Ha sikerült átlökniük már az összeset, akkor egy pillanat alatt visszaállhat a rend, hiszen, akkor már a bankok is érdekeltek a magas árfolyamban.
Ha viszont még ennél is alacsonyabb áron akarják áttranszferálni a papírokat, akkor még bőven lehet öntés, akár 3000-ig is.
Remélem az RFV nem áll be SRV-zni, mert a széllel szemben nem jó pisilni. A banknál van a pénz, oda teszi az árfolyamot ahova akarja, az RFV-nek pedig beházásokra kell költenie a pénzét.
Ez igaz, csak a játék kedvéért kérdeztem, hogy szerintetek mi lesz? Szerintem még egyszer meglesz a 15% mínusz, 7000 környékén megáll az öntés és visszajön 8000-ig, majd új csúcsra indul év végéig. Szép volna? :)
Sziasztok!
Holnapra mit vártok? Csak hogy legyen miről beszélni nap végén.
speciel nem örülök a cég SRV-jének.
Az árfolyamra majd én spekulálok, ők a pénzt ne spekulációra használják, hanem dolgozzanak vele, építsenek, újítsanak, vagy adják a politikusoknak kenőpénzként, hogy projektet nyerjenek el vele!
Profitvédőt stoppom kiütött 8100-on. Sajna el kellett mennem így nem tudtam tovább húzni felfelé. Azért jó kör volt, főleg, hogy 7400 on vettem, szinte a szakadás alján.
Egy ideig asszem hanyagolom ezt a részvényt, csúnya lett a mai gyertya. Lesz ennek még diszkont ára.
Jó hétvégét mindenkinek
na látod.
Rfv nem csinált olyat, csak majdnem :) Én bikában -5% alatt se láttam még részvényt ;)
Nincs olyan, hogy lokális medve...nem is értem ezt a kifejezést, ez vmi krált találmány arra, hogy ez a részvény nem bika? :) A lényeg, ez csúnya nap volt, és nekem egyértelművé vált a további irány rfv-ben.
bikában lefelé még soha semmilyen papírt nem láttam negatívban felfüggesztve.
De olyat még az RFV sem csinált.
most lokális medve van.
Én is egyetértek ezzel. Talán BUX elmegy még egy új éves csúcsra, de nem hiszem el, hogy ezt a lufi fújást még sokáig lehet csinálni.