200 K engem is érdekel.
200 K engem is érdekel.
Kihasználják a kivonulást az usá-ból....spekiznek.
Ennyiért már én is vennék.:)
"Az ajánlati árfolyam mostani dollár/forint árfolyammal számolva 476 forintos ajánlati árat jelent részvényenként. Az önkéntes ajánlatot tevő társaság piaci értesülések szerint rendszeresen próbál meg kivezetés előtt álló ADR tulajdonosoktól nyomott áron vásárolni papírokat, sokszor abban bízva, hogy a befektetők egy része tartván a papír tőzsdei jegyzésének megszűnésétől akár alacsony áron is hajlandó megválni letéti igazolásaitól..'
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=462911
érdekes párhuzam, nem tudom hol volt a kuruc, mert a szerver és a cég két különböző dolog. Én utahra tippelnék, ha emléékeim nem csalnak.
Telekom átjátszik valakinek nagyobb mennyiségű papírt, amit gondolom itthon értékesítenek? vagy nem tudom...
Én nem tudtam értelmezni. :) Ajánlatot tettek ok, én is tehetek ajánlatot bármilyen áron, de arról nem írnak semmit, hogy elfogadnák, vagy nem. Szóval passz.
Kíváncsi vagyok, ki állhat vajon a delawari cég mögött....
P.s.: jut eszembe a kuruc nem Delaware-ban volt?
érdekes, hogy a piaci árnál alacsonyabban vásárol fel egy offshore? :) megy egy kis háttér mutyi...
Óráson nagyon be van szükülve....nem lesz tkom adó...és up....vagy snp zutty és irány 550....
Ezt a mini-tenderes cuccot ti hogy értelmezitek?
hidd el nem :)
bezúzhatnák már végre..
A Magyar Telekom semleges a "mini-tender ajánlat"-tal kapcsolatban
Lehet , hogy elbukik, de az több hónap lesz vsz amíg kiderül.
Nagyon beállt ide 580 közelébe. Elég unalmas a kereskedés, teljes érdektelenség.
http://hirszerzo.hu/profit/20101023_orban_nemet_vallalatok_valsagado#rss
remélem elbukik....legyen más adó---ne bántsák a sok-sok osztalékom!
ha mindenki 500-ra várja nem fog menni...mint ahogyan mindenki shortolni akar...de a piac meg nem akar esni!
Ma se jott a kis kocsog. :) Habar ha tenyleg folytatodik az ontode, akkor inkabb 500 kozeleben probalkoznek.
Szedegetnéd a lehullót?
Fél pakkom még megvan, bent álltam 600 közelében reggel nem vitték el.
Very Mary: elgondolkoztam én is tegnap eladottakat visszavegyem e, de nem vagyok elájulva teljesítményétől , nem nagyon tépik vissza éves mélypontokról bika piacon, mondjuk ez egy nagyon alamuszi papír.