RFV realt hol lehet nézni? Köszi!
igen, ott ki is rakott annak idején engem is profitvédő, de az belefért egy széles sávozás akkori hibahatárába
"kiszámítható bull trendjének számomra mindenképp a végét jelenti." Ebben egyetértünk, 9700-ről lecsorogni 9100-200 környékére belefért, de onnan bő egy nap alatt 7400-re bezúgni már nem a bika jele... Bár csinál érdekes bemozdulásokat ez is, volt már egy 6400-5700 lekör, pont a nagy megindulások előtt...
egyébként nem is veszem, mert a mai nap nekem a sokadik jel arra, hogy pukk lesz az egész piacon, belátható időn belül. Lehet, most jön majd az utolsó agyeldobós általános eufória, az összes lemaradt, későn ébredő vevővel
bikában láttad őket mínuszban felfüggesztve? A hsz-m felét kiragadni a környezetből nem ér ;)
nekem is ez a félelmem, ezért nem vettem vissza a pakkomat
vagy pedig bennfentes kitárazott, és kell neki a felhúzás, mert még csak a pakk fele ment el ;)
Ja, akkor OTP-t , MOL-t, Richter se vegyél, mert én már azokat is láttam felfüggesztve negatívban, még hír nélkül is, nemhogy rossz hírre!
mondom , hogy azért volt az "öntés" nagy forgalmú, mert a manyupok kitáraztak és eladták a saját bankjaiknak.
Ezt persze, hogy csak nagy forgalom mellett tudják megtenni.
egy egészséges bika papírt semmilyen hírre nem adnak be -12%-ra forgalommal...
az öntési szakasz mindegyiknél nagyobb forgalommal történt, mint a visszahúzás
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=140325&is=1
Ez a válasz a kérdésre!
Tehát most megnyugtatták az MNYPT-ket, hogy nem kell azonnal eladniuk.
Akkor viszont ma megtisztultunk, mint hívő a szenteltvíztől...
Lehet visszavenni, irány a 10k!
hát, az is lehet, de akkor ez azt jelentené, hogy az előző idők korrekciója is véget érhetett, és megy új csúcsra.
Ehhez még kéne holnap egy fehér gyertya megerősítésként.
Ugyanakkor én ilyenhez biztos nem nyúlok, nekem ez túl veszélyes, az a részvény nagyon nincs rendben, ami napi 15%-ot kileng. Mindegy hogyan zár, de ez az eddigi nyugis, kiszámítható bull trendjének számomra mindenképp a végét jelenti.
Vagy a pánik lehet Mnyp -k még egy darabot sem adtak. :)
Hát most legalább közelről láthatja mindenki, hogy az MNYPT-k milyen gondosan kezelik a nyugdíjainkat.
Lenne rá egy fogadásom, hogy kis forgalommal leöntött 7500-forinton az MNYPT-k adták el a saját bankjuknak a részvényeket...
Egy PSZÁFot biztos megérne, de tudjuk, hogy nem lesz belple semmi.
Ez kész!
A Portfolio.hu meg rohadjon meg, ahol van a cikk miatt.