persze, hogy mindegy, de Viktor azért ad a külsőségekre, és nehéz úgy befektetőket találni, mikor csak piros gyertyák tükrözik az eddigi intézkedéseket
persze, hogy mindegy, de Viktor azért ad a külsőségekre, és nehéz úgy befektetőket találni, mikor csak piros gyertyák tükrözik az eddigi intézkedéseket
Kíváncsi leszek a záróra, lesz-e mutyi és ha igen, mekkora.
Te is kezded? Nem mind1 az államnak, mennyit ér 1 db otp részvény? Ettől mi lesz jobb vagy rosszabb?
A Forint az más, de ahhoz nem nyúlnak...
de ha ilyen mértékű eséseket tudnak generálni, a kormánynak akkor el kell gondolkoznia! Mert simán hazavághatják a piacunkat, eddig sem voltak vevők és nem is lesznek, ha ezt látják! Jó zsarolási alap az biztos!!!
Én azért írtam ezt, mert lehet, ők még nem is adják, csak a tűzhöz közel ülők. Ha érted, mire gondolok...
szerintem MNYP adja a magyar papírokat...
és ameddig nem lesz döntés a kormány részéről addig menekülni fognak belőle...
Hulló kések alá beállni nem nagy ötlet, de te tudod...
Minket most adnak. Nem tudom miért, nem tudom meddig, de most adnak, így venni veszélyes...
ha ilyeneket le is írsz, akkor vissza fogják:-) szerintem játszd meg.. én megint belongolok:-)290-en állok.
250-re lementem. fostos vagyok már..:-)
csak mi nem számítunk rá soha:-)
hát most el vagyok kettyenve nagyon . ez a 300 meg megint egy választó nem?
Ebédelnek. :)
Az milyen extrém lenne, ha visszahúznák BUX-ot nulla környékére záróra. :)
vajon most felmegyünk, vagy folytatódik délután az esés?
igen gondolom...csakhogy délután mindig megszivat mindenkit a fene essen bele.
ez most nagyon nem vígasztal, mert lehettem volna ügyesebb is...hogy elbántak velünk, mi meg magunkkal..a fenébe. ha még innen lefele mennénk, az jó lenne:-) nullába húznám magmamat.
USA most nincs, ilyenkor európából kereskednek vele, ott alszanak...
1050s&p nálam long 1180 elvileg short..
de usa nem adja olcsón az esést nem azért öntöttek pénzt.. 1100-1180között elsávozik sztem..és nem is engedik elszállni a piacokat..látszik hűtögetik..
1050nél amikor beírtam 1180-ig megyünk furán néztek..sokan még ott shortoltak buxot..