Én eladtam a 8k-s pakkomat - meg a 7 db 399-est is :)) - legalább nem buktam vele, ma ez is nagy szó a részemről...
Én eladtam a 8k-s pakkomat - meg a 7 db 399-est is :)) - legalább nem buktam vele, ma ez is nagy szó a részemről...
8000-en álltam, de nem mertem venni. nagyon gyanús ez nekem, hogy itt még lesz egy kör lefelé...
sztem csak korrekció, én erre vettem bele, de túlteljesítette az elvárásom.
a céláramon a profitvédő stop ha továbbmegy az már ajándék
Nemcsak ezt, erzsikét is.
Jó lenne tudni, hogy etetés van vagy-e vagy sem.
Pedig szeretnék. :)
Feljebb nem merek venni, egyelőre etetésnek néz ki ez a kis pakkokkal történő árfolyam felépítés.
Közben mindjárt 8000.
Hát... :-/
nem mind az enyém, csak egy része
Ne sajnáld tőlem, inkább örülj hogy kaptál :D
Szóval miattad nem kaptam többet, kiforgattál a vagyonomból :))
Csak ez az, amit megint a nép fog utoljára megtudni, először a bennfentesek...
A befektetési alapok miért adnák el? Csak a mnyp-k adnak, nem? Javítsatok ha tévedek!
"Az RFV esetében a belföldi intézményi társaságok a második negyedéves gyorsjelentés alapján 23.4%-os részesedéssel rendelkeztek a cégben, ami a teljes részvényszámra vetítve 564,489 darab RFV részvényt jelent. Az 5% feletti, nevesített tulajdonosok között található az OTP Alapkezelő Zrt., valamint az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt., 15.48 illetve 6.04%-os részesedéssel. A fenti logika alapján, az RFV részvények tegnapi, 8,700 forintos záróárával kalkulálva a két intézményi befektető együttes RFV pakettjének értéke mintegy 4.5 milliárd forintot tesz ki. "
Nocsak, ha ez igaz, akkor venni kéne izibe!
"A Portfolio.hu információi szerint a magánnyugdíjpénztári rendszer átalakítása során - bár döntés még nincs róla, de - a kormány szeretné elkerülni, hogy nagyfokú, időben koncentrált eladói nyomás alakuljon ki a magyar részvénypiacon. Ezt valószínűleg úgy érné el a kormány a közeljövőben megszülető szabályozással, hogy nem készpénzben kérné a magánnyugdíjpénztáraktól az állami rendszerbe átlépők utáni vagyonrészt, hanem az értékpapírokat (állampapír, részvény) átvenné tőlük és majd időben elnyújtva, például 1-2 év alatt kerülne sor a szükségesnek tartott részvények eladására."
őszintén remélem nem kapsz :-D
én ma megválok tőle mindenképp
Egyelőre jó ötletnek tűnik, cirka 300 pontot tudnál rajta fogni, persze darabszámtól függ.
Beálltam én is 7400-ra.
Ez nem igaz, mondom hogy én vettem 399-en azt a 7 darabot :))
pont ebédelni voltam és előtte elfelejtettem betenni a vételit, no de mindegy, talán megint leverik...