usa sávtetőn van.. 1180as s&p..tegnap áttörte de visszament.. innen bármi lehet..
usa sávtetőn van.. 1180as s&p..tegnap áttörte de visszament.. innen bármi lehet..
OK, te tudod:)
USA még bizonytalan, lehet 11 200-on dupla top, meg lehet kitörés is, ez 1-2 nap alatt elválik
mert a shortból már annyit buktam, mindig vissza kellett hoznom. a másik, hogy mindig akkorákat emelkedett...nem láttam sokat esni. meg hát 600 felett volt, az meg long nem?
és usa sem esett tegnap semmit.
de ahogy látom, a mai nagy mozgásból már kimaradtam..mindegy.
buxot shortoltam,shortolom. melette cashlin traderben ugráltam,fel le,indexekbe persze longra játszva. Mondom az utóbbi két hét megkevert,gondolom nem csak engem.Ezért átnéztem tüzetesen,és eszt látom.Most megpróbálom erszt követni.
A szeptemberi brutál longhoz képest nem shortban voltál? 2 napja is még totál shortot mondtál legalább 21600-ig. Ehhez képest mintha valami mást látnék most az írásodban. Na mindegy, változik a tőzsdei hangulat, gondolom követed.
Tegnapelőtt megbeszéltük, csak short. Főleg, amikor beírtam, hogy 720-on adtam, te vártad 850-ig, a közelében sem járt. Akkor miért vettél? Nem értelek sajnos...
én meg vettem nem is mondom milyen magasról...nem baj, ezt is ki kell bírni egyszer. akkorát meg nem buktam,hogy sírhassak, csak idő míg visszajön.
egy előre kettő vissza a módi..sztem már nem lesz csak esés csak valami extra hírre..
az esést megveszik..usa távvezérel mindent.. nevetséges.. futival eljoystikozza az európai tőzsdéket.. nevetséges..
én sem :(
nem is piszkálom
Örülök, hogy Hathor nincs otthon, így legalább nem vett! :)
vazzeg mostanában olyan összevisszaság volt,hogy kicsit én is elkeveredtem.
Bux shortom van az egyszer már hozott 1000 pontot,realizáltam most meginnt fog,az 2000.
Viszont lehjebbről van még az 1000 pont bukó,tehát marad 1000 nyerő.Fordítok lesz benne még 2000 felfelé.Otriban majdnem 2000.És dax longban még 600 pont.
Ezért este leültem és végig néztem minden grafikont,20 szor,minden üzleti dolgot és kihatást,jövőt illetően.Ma reggel felhívtam vagy 101 brókert.,velük átbeszéltem.
És erre jutottam. Per,pill-.Most ehhhez fogom tartani magam.
azt nem tudom, hogy most shortoljam-e vagy várjak még vele..már nem tudom.
új verzió van és mindent el kell fogadni, mert akkor kiléptet.
de neked ezek a tippek mindig bejönnek az a szép:-)
most azon gondlokodom, hogy a korrekcióban vegyeke- vagy sem..realizáltam a bukót.
300 alatt short vagy long?:-)
Szerintem ezt tedd be egy blogba. Lyonell piaci meglátásai. Mert itt már holnap sem lehet megtalálni...