Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#317625 Alex74 Előzmény: #317624

Ezen ne parázz. Én is buktam rajta, majd ha érdemes visszaveszem (bár 1/3 pakk megvan még, de ma sztem megy az is 99-en záróban)

Azt hittem leöntik, hír nem jön, korrekció sztem egyre jobban érik.

Mi lett volna, ha 90-en tudod csak eladni? Benne volt az is ma.

#317535 Alex74 Előzmény: #317505

mondom, nem bántani akarlak csak leírtam a véleményem

és nem is akarok ebbe tovább belemenni

#317514 zeeh_ Előzmény: #317510

Mindkét irány jó lehetne, de nagyobb esélyét a mutyinak látom.

Lehet, hogy nincs igazam, de soha, sehol nem írtam senkinek, hogy valaki is hallgasson rám és csak az alapján adjon-vegyen, amit mondok.

Nem írtam nevet az idiótához.

#317510 Zotya32 Előzmény: #317505

Azért szerintem kár "idiótázni" Lui-t; csak annyi van, hogy nem értitek meg egymást; Ő hisz benne, Te meg nem; Én meg hol igen, hol nem; pontosabban nem tudom eldönteni, mert abban is van igazság, hogy jó lehet(ne) ez a papír, meg abban is, hogy egy oltári nagy mutyi.

ui: mindkét elmélet mellé sok-sok igazságot, lehetőséget, szempontot fel lehet sorolni, és lehet ezt tudják mások is, és azért sem képes elszakadni a 100-tól

(a mai napot leszámítva)

még egy:

de ha ma visszazár 100-ra, vagy 99-re akkor az tovább nehezíti a döntést.

#317505 zeeh_ Előzmény: #317494

Talán vissza kellene olvasnod az ottani topicot hónapokra visszamenőleg és nem egy idióta kijelentései alapján ítélkezni, aki érdekes módon mindig akkor jelenik meg felbeszélő stílusban és akkor kezd el jelzőket osztogatni, amikor elkezd esni a papír. Érdekes módon mindig akkor kerül elő, amikor ex, siemens, jobbos, vagy a régiek beírnak valami bírálatot a cégvezetéssel szemben.

Rendszeresen adok-veszek, megnéztem az e havi papírokat, ezeket adtam-vettem:

Pannergy, MOL, Orco, Rába, Econet, OTP.

#317494 Alex74 Előzmény: #317476

Te figyelj, most olvasom a pf-et, folyamatosan sz@rozod a papírt. Ebben az esetben azt kellett volna ideírnod, hogy "jó döntés volt, mert ez egy kalap sz@r és alsó limit lesz"

Persze ha valaki azt a nicket használja ott, mint Te itt, akkor elnézést kérek.

Tényleg csak a károgásod lehet ott olvasni, akkor itt miért nem? Meg az állandó lemaradásaidat. Vettél Te már életedben valamilyen rv-t?

Nem bántani akarlak, csak baromi hülyén veszi ez így ki magát. És amire az embereknek szüksége van az nem ez.

#317476 zeeh_ Előzmény: #317473

Majd kiderül, hogy jó döntés volt-e, de 90-ig lófing az a tétel, ami bent áll.

96on nincs eladó de vevő…

#317433 Ibiza

96on nincs eladó de vevő sem...tréfás..

#317417 Harlem Előzmény: #317403

Nyugi záróra padlón lesz ez is, mint Raba, FHB, Fotex, ... bluekról nem is beszélve.

#317405 Ibiza Előzmény: #317401

meghúzással szoktak kiszállni..

56on veszem a következőt..

elnapolták a bejelentést talán utána

#317403 zeeh_ Előzmény: #317401

Nudli pakkok állnak 92-ig, könnyű lenne limitre önteni. "Csak" még egy ilyen 120k-s csomag kéne hozzá.

Talán 90-en lehet egy nagyobb csomag.