Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#317170 Hathor Előzmény: #317164

Lyonell, ne szédítsd már a népet ezzel az állandó shorttal, így is mindenki shortol, közbe 21.600tól jöttünk fel ide, azóta shortolod Te is.

Azóta minden nap elmondod ezt a shortot. Tény, hogy hazai piacunk le van maradva, berakta a kaput a különadó, bankadó, válságadó itt, de minden szentiment felfele tart, még EUR/USD sem tudja rendesen megcsinálni a 4-es pontját mert azt is visszacibálják fel 1.40re.

Folyamatosan tapadunk fel ellenállásra, OTP kitört felment 6Kra, Dax kitört, SP kitört, mire kell várni az armageddont?

az egész csapat shortot keres kivétel szotyi. Én is longolnám napok óta, de látom, hogy nem törjük, nem törtük ki az ellenállási zónát, de minden esetre shortban nem is gondolkodom, mindaddig, amíg nem jön meg a jele.

Az összes jövőt illető várakozás növekedésről számol be.

Ez a válság 2007-től tart, két-három hónap múlva 2011lesz. számold kia válság hosszát. USA hivatalosan lezárta ezt a válságot. Mi kell még?

#317164 lyonell Előzmény: #317163

Be fog jönni,hát most hogy a kormány megveszi a molt. :) na de viccet félre téve 21600,oti 3300.

#317163 Tamara Előzmény: #317154

Hello!

Csak jönne már be végre, egy hónapja shortban vagyok felhoztam az átlagom 650-700-ra. Buxot hova várod?

Rövid gatya felvéve,rott…

#317154 lyonell

Rövid gatya felvéve,rottyon short,. Sp-é,arany,olaj,dax,otp-é tőke áttéttel.

Hajrá. este beszélnek a fomc tagok vazzeg,asszem gatya lkessz sokáig.

bazzeg remélem nem longo…

#317151 lyonell

bazzeg remélem nem longoltok.sp-é záró 1155

Re: hl

#317126 BudFox Előzmény: #317105

aztán mibűű vennénk ezt meg ? én fidesz párti vagyok..de ez kissé optimista szerintem...

annyi állampapírt kellene piacra dobni hogy nem lenne többé túljelentkezés a papírokra annyit akarnának eladni.

#317125 Waszeitung Előzmény: #317121

Szia, 3.tippem jött be Moly,Rg,Oti felkötve,23665 bux záró,derék 30 pontos kt-val,csak a hati szomorú...

#317123 Csilla76 Előzmény: #317104

nem longoltam be, pedig kiszállhattam volna 747-en. mindegy. de legalább sasoltam és igazából semmit nem tudtam volna lépni. olyan gyors volt minden.

ma megint kellőképpen me…

#317121 szotyi

ma megint kellőképpen megutáltam ezt a hátrányos helyzetű piacot.

szntem hétfőig pihenek..

longok maradtak, remélem nem holnap lesz az armagedon...

bár akkor legalább a shortosok örülhetnek én meg majd hétfőn ráadok.

Sziasztok

#317105 big-ebuy Előzmény: #317096

Magyarország év végéig meg szeretné vásárolni az orosz Surgutneftegaz MOL-ban lévő 21,2%-os részesedését. Fellegi Tamás fejlesztési miniszter közleménye szerint a transzakció kifizetéséhez szükséges tőke megszerzésével kapcsolatban aggodalomra nincsen ok, ezt a kormány a piacról képes lesz finanszírozni. A miniszter úgy nyilatkozott, hogy a részesedés megszerzése hasznos lenne az állam számára. A részesedés 460 milliárd forint értékű.

mondom én:)

#317104 BudFox Előzmény: #317096

még szerencse hogy a tőzsde a gazdaságra, annak állapotára épül...áh...a fene se érti már ezt.

#317087 BudFox Előzmény: #317083

attól félek én is....otp is pillanat alatt tud 60 forintot emelkedni.... mindig a rossz irányba megy nagyon gyorsan..ez hihetetlen.

#317079 BudFox Előzmény: #317074

sp most az egekben van valamiért....tegnap is emelkedett..holnap biztos hogy korrekcióznak.

tehát a fuuturesok minuszban lesznek délelőtt..ami minket is lehúzhat, és még az adatokat is pirosra várom holnap...tehát csak az a kérdés hogy mit akarnak holnap a mol -al...én inkább kis csökkenésre számítok.

hl

#317074 Waszeitung

Holnapra két gondolat merült fel:

Molyn kívül sejtjük hogy ameróka kakukkol és ezért tartunk lefelé vagy megen palira leszünk véve és holnapra qva nagy up várható,letudva így az előttünk lévő esetleges akadálynak minősülő ellenállásokat.

Kiegészítés:Még záróban felkötnek mindent,ebben az esetben további tippeket adnék hogy ki kerüljön még kötélre..