8650, ezt nem gondoltam volna a nap elején.
Pénzt csak úgy fognak látni az MNYP-k, ha realizálnak.
MNYP kavarás besegíthet a fordulathoz.
1k-t 8650-en gyorsan "ledarálták".
8650, ezt nem gondoltam volna a nap elején.
Pénzt csak úgy fognak látni az MNYP-k, ha realizálnak.
MNYP kavarás besegíthet a fordulathoz.
1k-t 8650-en gyorsan "ledarálták".
Vernek már mindent...Aki belevett a nap eleji meghúzásokba az most foghatja a fejét stop nélkül, fotex 459-430, fhb 1224-1190...
Vettem egy kicsit 8700-on hátha észhez tér, bár talán nekem kellene...
még nincs meg a végleges tv, de a mostani beleadásokkal csökkentik a kockázatukat. ez teljesen érthető az alapkezelők részéről, de sztem ez a linkelt postből kiderül.
komolya lehidalok! ha át akarják szervezni államiba a magán pénztárakat, akkor realizálni kell mindent! nem elég hogy államosítják a pénzünket, még előtte jól meg is harmadolják... emigrálok, szevasztok!
http://citadellaconsulting.hu/blog/nem-sz%C3%A1nd%C3%A9kolt-hat%C3%A1sok-t%C3%B6rv%C3%A9nye
". A nagyobb intézményi szponzorációt kapó Rába, Pannergy, ÁNY, RFV részvényei ma (egyelőre) komolyabban esnek, ami nem meglepő. Az alapkezelők rájöttek, hogy ezek egy részétől meg kell majd szabadulniuk, s nyilván jobb minél előbb, mert ilyen kis, illikvid papíroknál egy nagyobb eladás összeomlaszthatja az árakat"
ha a tnapit is belevesszük, akkor inkább 10-15k-t.
az eladni kívánt mennyiség jó kérdés: ha sokat (több tízezer) és gyorsan akarnak kiszórni, akkor simán lenézhetünk a tnap emlegett szintekig is.
minden nap ez van mostanában. Adják , adják, adják, és délután öntik eszetlenül.
Most a 8,8 úgy tűnik megfogja, de most nem veszek bele, mert a tegnap délelőtti vétel sem volt nyerő.
Ha elfogy az öntögető pakkja, és stabilizálódunk, akkor hozzáveszek még.
Vagy nem akar olyan sokat eladni, amiért érdemes lenne másik nagy vevőt keresni.
Mennyit adhatott el 5k-10k-t, nem?
A kérdés, hogy mennyit akarhat eladni, mert amennyire nincs vevő úgy érzem én is le tudnám tolni az árfolyamot 8k-ig...
RFV+RÁBA 5% feletti tulajai között ott van az Aegon. PE-t nm követem.
sok oka lehet.pl.:
1. nincs nagyobb vevő
2. gyorsan kell adni, nincs idő az egyezkedésre
3. ha most ad el piacin, jobban jár.
nem értem miért nem lehetett lebeszélni nagyobb vevőkkel, hogy átadják egyben az egészet
Szerintem f9-től volt egy alapnak vagy mnypt-nek egy megbeszélése, ahol a főnök megmondta, hogy ezeket a papírokat önteni kell.
F10-kor vége volt a megbeszélésnek, utána ittak még egy kávét, bekapcsolták a gépeket és 9.55-kor elkezdték követni a főnök utasítását.