Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: 200 milliós GVH-bírság a Magyar Telekomnak

#316893 matgab Előzmény: #316574

Kivonul a Tcom New Yorkból.

Szerintetek? Szerintem rájöttek, hogy ott a jelentési kötelezettségek megsértése meg az egyéb kivizsgálandó esetek miatt akkora büntetések és olyan negatív imidzs vár rájuk amit úgy tudnak a legolcsóbban megúszni, ha otthagyják ámerikát és folytatják a mutyit itthon.

Re: 200 milliós GVH-bírság a Magyar Telekomnak

#316574 matgab Előzmény: #316516

úgy látszik valaki szólt, hogy nem tetszik neki a válságadó, vagy a pénzéért látni akar valami kézzelfoghatót...:)

Re: nincs cím

#316492 banyaiz Előzmény: #316488

Társasági adó csökkentés őket nem fogja érinteni, ha jól tudom az csak 500 milliós árbevételig csökken. 27 milliárdos tétel a különadó nekik. Különadó nélküli profitot azt nyilván nem tudjuk még , de 70-80 között szóródnak becslések, ezért mondom kb 50 milliárd profit lesz, egymilliárd részvényre. Ezt tartom valószínűnek, aztán, hogy mit hoznak ki a végére? Majd meglátjuk. .)

#316488 matgab Előzmény: #316463

Társasági adó csökkentést figyelembe vetted? Illetve azt, hogy a különadó is TA csökkentő tétel?

#316463 banyaiz Előzmény: #316453

Nem tud szerintem annyit fizetni. Én úgy számoltam, hogy kb 1 milliárd db részvény, cirka 75 milliárdos profit mínusz különadó marad kb 50 milliárd profit. 50 ft körül lehet szerintem valahol az osztalék max, de ez elég optimista verzió.

Egy kivétel van ha EU eltörölteti ezt a különadót, na arra tudna ugrani az árfolyam egy rendeset.

Láttam 60 Ft körüli osztalék becslést is, az érdekelne hogyan számolták.

#316455 banyaiz Előzmény: #316435

Megnéztem utoljára 2007-ben volt ebből a csodából. Akkor még Lehmann minősítgette lefelé osztalékfizetés előtt 920 körül megvettem, mondom ezek hülyék osztalék előtt leminősítik, fel is ment 1100 közelébe 1 hónapon belül. Mondjuk ha az előrejelzéseik szerint nyomták nem csoda csődbe mentek. :)

Most nem szeretném sokáig őrizgetni, majd jövő február körül addigra talán letisztázódik mennyit képes fizetni osztalékba.

Apafi: néztem én is megint a végére időzítették, egész nap úgy tántorgott itt mint aki senkit nem érdekel.

#316454 apafi Előzmény: #316446

600ft rv-re a 60ft osztalék pont pariban van. Bár az erste csak becsüli a 60-at, ami talán inkább az alja lehet a majdani valósnak vsz. Ami nagyobb gond, az osztalékadó megemelése 16%-ra.

#316453 Tom Taylor Előzmény: #316446

Az a 2011-es üzleti évre vonatkozik, tehát az 2012 áprilisában érdekes. 2010-re 60Ft-ot várnak, ha jól értelmeztem.

#316438 banyaiz Előzmény: #316435

Megélénkült a végére, 620 közelébe visszahúznák én nagyon elégedett lennék vele, bár ez még elég távolinak tűnik.

Herceg: :) ez mindig csak utólag derül ki. :D

#316354 banyaiz Előzmény: #316326

:(( még mindig nagy eladók vannak benne, és nagyon gyér a forgalom.

Nem tudom mit csináljak vele. Lehet ki kellene várni, de ez az adó elég nyomasztó mértékű.