Na hogy állsz Matgabkám? Zártad már azt a shortot, vagy még tartod?
Na hogy állsz Matgabkám? Zártad már azt a shortot, vagy még tartod?
matgab! Nem kéne egy kis ecot eladnod (már ha van)? Szegény pépőr nagyon lemaradó, jót tenne neki egy pár napos rally. :)))
Ó, de nagyon nagyon.
Matgab! Holnap zárod azt a qib shortodat, nem érdekel mit buksz, mit nem nyersz rajta... zársz, vagy agyoncsaplak ! :-)
óóó bazzeg...
longba döntöm a világot...
Kis BUX short nyitás...Ezt már nem bírom nézni, hogy minden nap esik a BUX , szállnak ki a nyugdíjpénztárak, és a kamattartalom meg csak egyre nő és nő.
Persze a nemzetközi helyzet fokozódik emiatt a 600 yard miatt...
az anno lezárt shortom már a zárási ára alatt van...
Ha azóta sem likvidálták volna, akkor most már nem is lenne rossz...
wazz , ezt de jól megláttam...Aztán mégis végignéztem, amíg lezúgnak az árfolyamok tulajdonosként...
"Kiváncsi vagyok , hogy a mnypt-k mit reagálnak erre az "államosításra".
Mert ugye ha nincs fejlődési (lenyúlási) lehetőségük, akkor bizony nincs értelme fenntartani.
Akkor pedig el fogják adni a részvénypakkjukat valakinek...
Vagy kiböjtölik ezt a 2-3 évet, aztán majd meglátják?
2010.10.13.21:14.28
matgab"
én is 8000 feletti profitvédőre emlékszem...ami egyébként logikus is, és nem nézzük végig, hogy elolvadjon a teljes nyerő
múltkor nm azt írtad, h 8600 körül stoppolod az RFV-t?
Ja a visszaváltott USD alapú kínai részvénypiacom értékével, plusz egy kis forintösszeggel tőkét emeltem, ha ez nem lett volna egyértelmű az RFV vásárlásaimból...
Tehát tudjátok, tőkeemelésem után olyan 20-30%-ot mindig szokott esni a piac (kivéve ha shortot nyitok).
csak azért írtam, hogy megértsétek a folyamatokat...
hétvégén jót beszéltünk...
Látod JP az előzményt??
A faktor annyira ravasz, hogy még akkor is kicselet, hogy ha nem azt csinálom, amit érzek...
Mester! Honnan van RFV-d??? Csak, hogy kalkulálni tudjak!
Elég nagy szívásnak tűnik ...de legalább tuti nem te vagy a terminátor :-)
a faktor az annyira ravasz, hogy még akkor is kijátszik engem, ha az ellenkezőjét teszem annak, amit akarok...
Most például abszolút nem akarok RFV-t venni , mert szarul néz ki, ezért vettem...
(bár ez most nem faktoros, mert már van néhány tehát nem most vettem először)