Regisztráció Elfelejtett jelszó

Apróhirdetés

Re: Szántó keresés

#31604 hosszhuszár Előzmény: #29346

GHETTOBLASTER, kazettás rádió magnót keresek.

Ez a régi, nagyon nagy "hordozható" kazettás magno+rádió.

Márka szinte mindegy, csak bazi nagy legyen:))

#29346 Kissherceg Előzmény: #29293

ha nagyon nagy tételben kell nagy terület és milliárdos cuccokat keresnek, írj :)

#29293 Hathor Előzmény: #29223

Ha tudnátok, hogy napi 200db. E-mailt kapok a társirodáktól a legfrisebb ajánlataikkal. Dögivel van minden. Milliárdos projektek is, szállodák, ipari ingatlanok, logisztikai ingatlanok, benzinkútak, házak, telkek, lakások, luxus ingatlanok. Minden van, csak a vevőjét kellene megtalálni.. Az a gáz, hogy a társirodák ajánlatait nem illik hirdetni, hirdetés nélkül pedig nehéz megtalálni a vevőt pont arra az ingatlanra. Gyerekcipőben jár sok dolog az ingatlanszakmában is. Vannak ötleteim ezt a nagy adatbázist összeszedni egy helyen hirdetni, kialakítani egy közös iroda hálózatot. Kb. napi 100db. új ingatlan jön be a közösbe..

Szántó keresés

#29118 Hathor

Na most keres egyik kollégám szántót! Van valkinek hasonló?

Kb 1000Ha szántóföldet keresek jövő héten érkező olasz befektetők részére bérlés, vagy vétel céljából, Ha van valakinek ajánlata ne rejtegesse!! Kérném lehetőleg e-mailban, ajálható formában. Írja kollégám

Re: üzlet

#26023 Csokigyáros Előzmény: #25928

hali bud,

nem akarok okoskodni, de a bérleti díj és a vételár nekem torznak tűnik...

én bérelek szántót (igaz átlag 35-40 AK-t), de a bérleti díj amit fizetek kb. 40-45 eFt/Ha..

és vettem is földet (igaz nem egyben, és osztatlan közösben) aminek az ára 16-18 eFt/AK, ami 6-700 eFt/Ha...

ha a vételár OK..., (ami nekem kicsit soknak tűnik, de sok mindentől függ... fekvés, útak, öntözés, stb...), akkor a bérleti díj kevés, hiszen a földalapú támogatás 40 eFt körül van, és még AKG is felvehető rá, ami 50-60 eFt-ra emelheti a bérlő bevételét, plusz a tevékenység eredménye (bár 18 AK esetében nem hiszem hogy van eredmény)..

mennyi időre van bérbeadva???

#26018 Hathor Előzmény: #25991

Nekem a munkám során szoktak ilyenek lenni. Tudsz adni mail címet majd, vannak régi bútorok az egyik ingatlanban, a másikban festmények, a harmadikban szép festmény keretek :)

#26000 Ibiza Előzmény: #25991

nagyportálos 29nm üzlethelyiség raktárral wc,mosdó+6nm födémes galéria(mosdó és raktár feletti részen) westendhez közel, 3éves társasházban..rengeteg fiatallal a közelben,, frissen felújítva.

33,600Eur

#25941 Hathor Előzmény: #25932

Na akkor bemásolom én is az egyik vidéki telek ajánlatunkat:

Tolna megyében Kocsolán a 61 főút mellett eladó két egymás melletti belterületi építési telek. A telkek mellett közvetlenül benzinkút, fa lerakat, illetve egy büfé-étterem működik.

A két telek együttesen eladó: a terület 11.831nm.

Fekvése: Közvetlen a 61-es út mellett hosszában.

Panzió, logisztika, mezőgazdasági célokra ideális.

Irányár: 29.5MFT

#25932 BudFox Előzmény: #25929

De ennyi pénzzel nem sok ember mászkál manapság...gondoltam hátha van valaki az ismerettségi körödben, akinek kell, vagy el tudná passzolni..

Ha lesz valami majd keressük egymást :-)

#25929 Hathor Előzmény: #25721

Bud,

ide írd meg az ajánlatod, legalább meglesz és lehet, hogy valaki rámozdul a fórumosok közül :)

Van Ingatlan topik is, oda is nyomhatod ha gondolod, ott csak magammal beszélgetek :)

Már meg is előztél

#25928 BudFox Előzmény: #25721

Na Hello...itt van az én földem :

30 Hektár szántóföld Vas megyében eladó.

átlag 18 Ak.

irányár 40 millió Ft

ki van adva bérbe : 20.000 / Ha / év.

Ha tudnál valaki vevőt rá te sem járnál rosszul :-)

#25441 Hathor Előzmény: #25430

hát lehet, hogy a traderek is többet keresnek az ajánlattal, mint a napi traddel!

#25430 Csokigyáros Előzmény: #25415

jó helyen keresgélsz...

akkor itt ne a napi traderek közül válogass, hanem megrögzött nyugis longosok között ... :)