amikor bejelentették az első csomagot, azóta töretlenül megyegetett felfelé nagy tf-en.
amikor bejelentették az első csomagot, azóta töretlenül megyegetett felfelé nagy tf-en.
Engem szétszopat az usdjpy cross...tegnap szép nyerőben voltam, bővítettem is kicsit ma meg full bukó...nem értem a japcsikat....sírnak-rínak de nem lépnek...én meg szopok a longokkal. :)
valoszinu ugy kommunikaljak, hogy lefele,
gondoljak ha haboru, akkor legyen haboru
meg mivel nagyon sok angol ceg csak kulfoldon termeltet / pl a FTSE cegeinek tobb mint a fele
ezert a megtermelt euroert v usd ert tobb fontot kapnak ha haza viszik
de ez csak az en szvsz!!
kiváncsi vagyok a tervezett angol megszorítások most merre löknek a gbp-n
van mind 3bol szep nyeroben, ejszakara koveto beteve, ilyenkor meg felugyelem oket,
de most mar latom jo hogy nem zartam oket, foleg font es eur/jent.
lehet kellene egy kis short is. A múltkor akkor szaladt meg amikor shortoltad... :(
fed nel szerintem chatot sem neznek, eleg nekik par arfolyam , hogy meddig ontseg meg, eurusd, yen, juan, oszt jo napot
és lehetnem is lesz?? mert ugye mindenki már azt várja....
majd amikor senki sem számít rá mint múltkor nah akkor lesz...
az lehet 79,70-nél vagy akár 77nél is...
meglátjuk
sumak kis japok most nem sietnek intervenialni............mikor tele vagyok jen longokkal!! :-(((
A csarton majd látni fogod. Nem hiszem, hogy a FED a fibó szintekhez igazítja a kommunikációját...
A fed kommunikációja az elmúlt hetekben felkészítette a piacokat további minimum 500 mrd $ likviditás érkezésére.
Gyakorlatilag már semmilyen hatást nem fog kiváltani, ha megérkezik ez a likviditás a piacra.
Mit szólna hozzá a piac, ha hirtelen 1.000 mrd $-ra kéne emelni az összeget? Vagy ha mondjuk elmaradna :)
Marha kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen mesterkélt lépés elég lesz e, hogy átmenjen a $ a 200 hetesen és a 61,8-as fibón.
íde nem igaza van. semmi funda csak csart. Kár a feliratot nézni is rajta... :DDDD
:)
Ja,hogy az az arany!!! Végül is mindegy attól még jó lett volna.:DDDD
Köszi:)
Aranykereszt: MA50 alulról metszi az MA200-at. Trenderősítő jelzés.
Trendfordulót semiképpen sem várnék, de egy markáns és hosszabb korrekcióra most van kilátás. Ennek bekövetkezte esetén a 38,2-es fibóig (1.3584) mindenképpen vissza kéne jönnie, de az 50-es szint alá ( ~ 1.3400) már nem várnám. De lehet, holnap már tépik is vissza. :)
Inkább nem is mondom,hogy milyen pozikat akartam ma lépni. Többek közt az arany shortot is. De azért elég sok mindenbe belecsíptem így is. :)))