Mmint, hogy bennem is megfordult.
Utolsó pénzükön még jól bevásárolnak, majd visszaöntik a piacra. Mondjuk, mert valamiből ki kell fizetni a rezsit. És nem azért, mert bosszút akarnak állni a kormányon.
Mmint, hogy bennem is megfordult.
Utolsó pénzükön még jól bevásárolnak, majd visszaöntik a piacra. Mondjuk, mert valamiből ki kell fizetni a rezsit. És nem azért, mert bosszút akarnak állni a kormányon.
És eljő az örök long birodalma....
Kt folyamatos mínuszba, oti, molly rally, nyugat stagnál és most mi mutatjuk az irányt nékik....
Majdnem hajráztam egyet, csak ez nem a hajrázó topik sajna:(
Ha az lenne az levásár, hogy x Mrd Ft részvénytől és kötvénytől kellene megválni rövid idő alatt (most a banki betétekre nem is gondolok, akkor azt a mennyiséget ki szívná fel?
Mi itt 0,01 %-os áron? :DD
elvárás helyesen, bár a levásár se rossz...
De mivel az állam nem "rulettezni" akar a drága jó pénzünkkel és jövőnkkel így gondolom a rv kitettség is csökkenni fog.
Na mindegy, a lényeg, hogy gyönyörű dolgok várhatóak... ha a tőzsdét nézem akkor is, ha a tőzsdén kívüli "sorsunkat", akkor is.
Ezért sem értem, hogy a f*sz folyik itt megint a béten, mi ez a rakétázás???
Vagy a többi jó hírre vesznek mindent? A "hosszú távú", 3 éves "strukturális reformokra", amiket bejelentettek? Erre már a szánalmas szó is kevés.
Nézd el nekem kérlek, Rómában voltam, és nem volt energiám minden hsz-t visszaolvasni. Leírod nekem pár szóban?
Pár napja pont ezt írtam be egy fél mondat erejéig. Szóval el...
Pedig gyúrnak az Sc-re is,érdekes hogy különadó és mnyp bejelentés óta erősek tudunk lenni,kicsit büdinek tűnik ez az nagy vidámság...
érdekes kérdéseket feszegetsz.
Ha tömeges átjelentkezésre lesz lehetőség, akkor a vagyont kell átadniuk (rv, kötvény) vagy a pénzt.
Mert ebben az esetben hamar az ingatlanalapok sorsára lehet jutni....
Ha ámerika most nem itt tartana, lenne SC. De a nemzetközi helyzet egyre csak fokozódik.
Egyébként elgondolkoztatok azon, mi lesz, ha a magánnyugdíj pénztárak elkezdik eladogatni az rv-ket? Mert kell a zsé...
Ha csinálnak egy sc-t, lesz itt annyi beszálló, hogy csak na...
de most már megfogták a 6000-et, innen csak korrigál egy keveset nem? hogy legyenek újabb beszállók?
Én tegnap is oti tépésére zártam le, de a többi megszívatott. Este pislogtam is, hogy most mi lesz, ha lejjebb nyit. Persze, akkor sincs gáz, ha 100-200 ponttal alatta tudnám újra megnyitni, de így csak szebb.
Este mindig shortban akarok lenni, mert továbbra is fixaideám, hogy egy reggel óriási gap down lesz. Főleg, ha a fed tényleg beavatkozik a piacokba, akkor csak futiidőben lehet a dow-t is megborítani.
OTI, Molly kegyetlen bika, kt alapján simán lehetnénk 900 fölött is. Én ott fogok bővíteni, ha feltép odáig....
nem bírtam a kezemre ülni és beshortoltam 750-ről a hatit..nagyon vonzónak tűnik. biztos nem megy sokkal lentebb, de 620-ra igen:-)
majd együtt találkozunk a pénzünkkel. Én sem tervezem visszavenni.
Tegnap láttam egy chartot SP ilyen-olyan Elliotokkal, meggyőző volt.
mondjuk már tegnap vissza akartam nyitni 700-on, de a MOL és RG beverése nem tette lehetővé.
Otit is vettem, de az nem ennek a topiknak a témája, viszont ha a többit nem verték volna le, akkor már tegnap zárom.
Én már maradok shortban, az biztos, próbálok ilyen napi 100-200 pontokat fogni, majd egyszer találkozom a pénzemmel. Nekem nem sürgős.