Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#315408 Alex74 Előzmény: #315399

Mmint, hogy bennem is megfordult.

Utolsó pénzükön még jól bevásárolnak, majd visszaöntik a piacra. Mondjuk, mert valamiből ki kell fizetni a rezsit. És nem azért, mert bosszút akarnak állni a kormányon.

#315407 kerikoma Előzmény: #315403

És eljő az örök long birodalma....

Kt folyamatos mínuszba, oti, molly rally, nyugat stagnál és most mi mutatjuk az irányt nékik....

Majdnem hajráztam egyet, csak ez nem a hajrázó topik sajna:(

#315406 Amatoregy Előzmény: #315403

Ha az lenne az levásár, hogy x Mrd Ft részvénytől és kötvénytől kellene megválni rövid idő alatt (most a banki betétekre nem is gondolok, akkor azt a mennyiséget ki szívná fel?

Mi itt 0,01 %-os áron? :DD

elvárás helyesen, bár a levásár se rossz...

#315403 sbbacsi Előzmény: #315396

De mivel az állam nem "rulettezni" akar a drága jó pénzünkkel és jövőnkkel így gondolom a rv kitettség is csökkenni fog.

Na mindegy, a lényeg, hogy gyönyörű dolgok várhatóak... ha a tőzsdét nézem akkor is, ha a tőzsdén kívüli "sorsunkat", akkor is.

Ezért sem értem, hogy a f*sz folyik itt megint a béten, mi ez a rakétázás???

Vagy a többi jó hírre vesznek mindent? A "hosszú távú", 3 éves "strukturális reformokra", amiket bejelentettek? Erre már a szánalmas szó is kevés.

#315399 Ricsi Előzmény: #315398

Nézd el nekem kérlek, Rómában voltam, és nem volt energiám minden hsz-t visszaolvasni. Leírod nekem pár szóban?

#315397 Waszeitung Előzmény: #315391

Pedig gyúrnak az Sc-re is,érdekes hogy különadó és mnyp bejelentés óta erősek tudunk lenni,kicsit büdinek tűnik ez az nagy vidámság...

#315396 Amatoregy Előzmény: #315391

érdekes kérdéseket feszegetsz.

Ha tömeges átjelentkezésre lesz lehetőség, akkor a vagyont kell átadniuk (rv, kötvény) vagy a pénzt.

Mert ebben az esetben hamar az ingatlanalapok sorsára lehet jutni....

#315391 Ricsi Előzmény: #315387

Ha ámerika most nem itt tartana, lenne SC. De a nemzetközi helyzet egyre csak fokozódik.

Egyébként elgondolkoztatok azon, mi lesz, ha a magánnyugdíj pénztárak elkezdik eladogatni az rv-ket? Mert kell a zsé...

#315380 Csilla76 Előzmény: #315377

de most már megfogták a 6000-et, innen csak korrigál egy keveset nem? hogy legyenek újabb beszállók?

#315377 Ricsi Előzmény: #315369

Én tegnap is oti tépésére zártam le, de a többi megszívatott. Este pislogtam is, hogy most mi lesz, ha lejjebb nyit. Persze, akkor sincs gáz, ha 100-200 ponttal alatta tudnám újra megnyitni, de így csak szebb.

Este mindig shortban akarok lenni, mert továbbra is fixaideám, hogy egy reggel óriási gap down lesz. Főleg, ha a fed tényleg beavatkozik a piacokba, akkor csak futiidőben lehet a dow-t is megborítani.

#315374 kerikoma Előzmény: #315370

OTI, Molly kegyetlen bika, kt alapján simán lehetnénk 900 fölött is. Én ott fogok bővíteni, ha feltép odáig....

#315370 Csilla76 Előzmény: #315366

nem bírtam a kezemre ülni és beshortoltam 750-ről a hatit..nagyon vonzónak tűnik. biztos nem megy sokkal lentebb, de 620-ra igen:-)

#315369 Alex74 Előzmény: #315366

majd együtt találkozunk a pénzünkkel. Én sem tervezem visszavenni.

Tegnap láttam egy chartot SP ilyen-olyan Elliotokkal, meggyőző volt.

#315366 Ricsi Előzmény: #315362

mondjuk már tegnap vissza akartam nyitni 700-on, de a MOL és RG beverése nem tette lehetővé.

Otit is vettem, de az nem ennek a topiknak a témája, viszont ha a többit nem verték volna le, akkor már tegnap zárom.

Én már maradok shortban, az biztos, próbálok ilyen napi 100-200 pontokat fogni, majd egyszer találkozom a pénzemmel. Nekem nem sürgős.

#315362 kerikoma Előzmény: #315361

Jól tetted, én megint kicsit lejjebb akartam zárni, persze nem teljesült, így benne vagyok.... Bővítésen gondolkodom, de kicsit feljebb, persze lehet az sem teljesül, akkor meg így járok