Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#313935 Kissherceg Előzmény: #313931

egyik számlán ma bővítettem a shorton, másikon is, csak dt lezártam, utána meg elfelejtettem visszanyitni..:)

Re: gh

#313888 Benjoe Előzmény: #313868

Nem reklámolni akarok, de jobban tennéd, ha hagynád az erstét a francba.Qaestornál tudsz ellentétes pozit is nyitni. Nekem 2 számlám van, de mihelyt ki tudok szállni nem nagy veszteséggel, viszem át az összes pénzt hozzájuk. Nem is értem a Peti-ben miért nem lehet ellentétes pozit nyitni, vagy legalább tetszőlegesen zárni a pozikat. Nagyságrendekkel több jutalékot húzhattak volna le rólam is.

Ja és tudod tetszőlegesen zárni a pozijaidat, akár db-ra lebontva. Nem mindegy.

#313885 Benjoe Előzmény: #313868

Nem reklámolni akarok, de jobban tennéd, ha hagynád az erstét a francba. Equitisnél tudsz ellentétes pozit is nyitni. Nekem 2 számlám van, de mihelyt ki tudok szállni nem nagy veszteséggel, viszem át az összes pénzt hozzájuk. Nem is értem a Peti-ben miért nem lehet ellentétes pozit nyitni, vagy legalább tetszőlegesen zárni a pozikat. Nagyságrendekkel több jutalékot húzhattak volna le rólam is.

Ja és tudod tetszőlegesen zárni a pozijaidat, akár db-ra lebontva. Nem mindegy.

#313868 Csilla76 Előzmény: #313867

sebaj, jobb lesz a hangulat is. már fáradt vagyok, aztán nem figyeltem oda kellően.

szerk: hű, mi van, sp 0,32%-ben van..lesz korrekció holnap?

#313864 Csilla76 Előzmény: #313861

persze, hogy hatiról van szó. most azt kell megtanulnom, hogy hogy fedezzem az esetleges veszteségemet.

#313861 Alex74 Előzmény: #313860

de ez a hati topik, gondolom arról volt szó. persze, rv-nél lehet, szoktam is élni vele

#313860 wizes Előzmény: #313851

Hatival nem lehet, de a többi shortolható részvényekkel igen.

Hatinál nettó darab elszámoást csinál .

#313856 Csilla76 Előzmény: #313846

azt kellett volna csinálnom, hogy 560-on full longba fordulok és a végén 700-on kiszállok..elég lett volna. utólag okos vagyok, de amikor kellett volna, csak néztem..

#313854 Csilla76 Előzmény: #313826

ez olyan murphy törvénye..holnapra még marad a short, legfeljebb nyitóban lecsökkentem a felére. ha long lesz.

ersteben csak egy irányban tudok állni...sajnos.