Mi van azzal a laptoppal?
23900 is volt ma,hová szeretné kend?
egyik számlán ma bővítettem a shorton, másikon is, csak dt lezártam, utána meg elfelejtettem visszanyitni..:)
laptopom a végét járja...most csak ritkán leszek a napokban..
Nem reklámolni akarok, de jobban tennéd, ha hagynád az erstét a francba.Qaestornál tudsz ellentétes pozit is nyitni. Nekem 2 számlám van, de mihelyt ki tudok szállni nem nagy veszteséggel, viszem át az összes pénzt hozzájuk. Nem is értem a Peti-ben miért nem lehet ellentétes pozit nyitni, vagy legalább tetszőlegesen zárni a pozikat. Nagyságrendekkel több jutalékot húzhattak volna le rólam is.
Ja és tudod tetszőlegesen zárni a pozijaidat, akár db-ra lebontva. Nem mindegy.
Nem reklámolni akarok, de jobban tennéd, ha hagynád az erstét a francba. Equitisnél tudsz ellentétes pozit is nyitni. Nekem 2 számlám van, de mihelyt ki tudok szállni nem nagy veszteséggel, viszem át az összes pénzt hozzájuk. Nem is értem a Peti-ben miért nem lehet ellentétes pozit nyitni, vagy legalább tetszőlegesen zárni a pozikat. Nagyságrendekkel több jutalékot húzhattak volna le rólam is.
Ja és tudod tetszőlegesen zárni a pozijaidat, akár db-ra lebontva. Nem mindegy.
sebaj, jobb lesz a hangulat is. már fáradt vagyok, aztán nem figyeltem oda kellően.
szerk: hű, mi van, sp 0,32%-ben van..lesz korrekció holnap?
persze, hogy hatiról van szó. most azt kell megtanulnom, hogy hogy fedezzem az esetleges veszteségemet.
de ez a hati topik, gondolom arról volt szó. persze, rv-nél lehet, szoktam is élni vele
Hatival nem lehet, de a többi shortolható részvényekkel igen.
Hatinál nettó darab elszámoást csinál .
azt kellett volna csinálnom, hogy 560-on full longba fordulok és a végén 700-on kiszállok..elég lett volna. utólag okos vagyok, de amikor kellett volna, csak néztem..
nem,veszel rv -ét kiszámolod hány db kell
1 haira kb 15-20otp pl....x db hati