Úgy látom, hogy 600 alá most nem lökik be. 40-50-ig el pattan innen utána meglátjuk.
Úgy látom, hogy 600 alá most nem lökik be. 40-50-ig el pattan innen utána meglátjuk.
Hétfőn a parlament elé kerül írásban, pénteken megszavazzák addig sztem nem nagyon fog nyilatkozni. No meg persze mit szól hozzá Brüsszel. Lehet elhajtják vele Vikit a p@csába, ha nem is most, de pár hónap múlva igen, akkor pedig vissza 700 fölé.
szvsz sz még usa miatt egy picit mehet le...600 alól egy felhúzás...valameddig....úgy 40 környékére talán....utána passz...kéne egy kis kommunikáció a telo főnök részéről ...
Bolinger szalagból is kint van lefelé. Szvsz valahol itt lesz az alja egyelőre.
610-en megvettem 2. pakkom, meglátjuk.
Naposon RSI 21. Szelvényvágás után szokott ilyen alacsony lenni...
Vajon mennyire nyomja le az osztalékot ez az adó.
Gyorsan átfutva mai híreket, egyes elemzők 60 Ft köré várnák. Én 50-re gondoltam, a 60 már egész kellemes ezen az áron vsz, persze semmi garancia nincs rá annyi lesz.
Egy negatív hullám jönne a világban megöntenék szvsz, na de hol az a negatív hullám. Bocs attól akinek van. :)
Még ráülök a kezemre.
Régebben én is játszottam ilyet vele, hálás papír. Válság óta nem merem, idén sem mertem osztalék előtt, pedig jól fialt volna.
telekom elemzést tehetnél fel :)
vannak benne most variációk
itt az én hetesem: http://www.imagebam.com/image/6dfddc102078615
"... stop az isten... "
OTP topikba ezt ne nagyon híreszteld :)
Én meg, hogy nem voltam gépnél, csak amikor meghúzás volt. Eladhattam volna nyerőben :) mindegy... stop az isten...
Akkor az még elviselhető.
Egyre jobban mérges vagyok magamra, hogy miért nem léptem meg tegnap azt a shortot... Basszus, pedig annyira kiszámítható volt, hogy a bejelentés után öntik. :-/
isten bizony nem vettem T-com-ot...Akkor szokott így mozogni...
már kistoppolódtam részben, a kisebb pakkal
szólj mikor stoppolódsz, mert akkor full pakkal veszek :P
Bár van már egy kicsi 685 és 628-ról
nekem meg főleg :)) 3nap alatt beomlasztottam :D