egy részét 900-ra, a másikat fordítósra 24k fölé kicsivel
egy baj van, hogy nem érzem az erőt felfelé, bár így lehet szépen hetek alatt leamortizálni a tőke egy részét
szerk: inkább bővítettem :o)
egy részét 900-ra, a másikat fordítósra 24k fölé kicsivel
egy baj van, hogy nem érzem az erőt felfelé, bár így lehet szépen hetek alatt leamortizálni a tőke egy részét
szerk: inkább bővítettem :o)
szerintem meg pont arra alapoznak, hogy sokan funda meg ta alapon kereskednek és be lehet vinni őket a málnásba.aztán bumm.
ez a nyári oldalazás nagyon betett. most pedig ha két hónapja emelkedik, akkor miért ne tenné széppé a karácsonyt még egy kis emelkedés:-)?
Másik kérdésem. Ha ma 600 alatt a zár a bux, akkor ez egy álkitörés volt? Vagy mikor kell behaltnak tekinteni egy kitörést? És a nagykönyv szerint ez megint egy momentum lefelé?
Ránéztem naposon a grafikonra. Ami nekem szembetűnő, hogy jelentősen csökken a hullámok amplitúdója. Mintha kezdene elfáradni. Lehet ez jele, hogy mostmár fordulni kéne neki? Vagy csak én akarom belelátni?
Hova raktad eredetileg a stopodat ha nem baj, hogy kérdezem?
volt már ilyen, aztán a korrekciót letudták 3 nap alatt
Biztos látják ezt Berniék is, aztán majd jól alápakolnak, hogy ne legyen belőle még egy kis korrekció se. Vicc, hogy 2 hónapja megy felfelé érdemi kori nélkül.
ja :o))))))))))
venni? én annak örülök, hogy reggel kivettem a stopot, zárta volna a shortokat. Hathor rajza határozottan tetszik
23950 elvileg még nem volt és oda rakta a megbízást, így az még elvileg nem teljesülhetett és így ott sem lehet ahova mondtad:-)
Amúgy 680-ra álltam venni, de jó:(
Én Én Én :DD
OTP - ha SP megy fel OTP egyből kilőhet.
MOL - csak úgy meg szokták tépni 400-600 forinttal mostanság.
Richter - forint gyengülhet, ezért Ricsi előtt nincs akadály 50000 ig.
a mai sorrend :-))
Sorrend tippeket kérek hogy mivel vagy mikkel mentik meg szegény hatinkat! :D
köszi valószínúleg nem vette be..mert beraktam egy másikat az látszik.
Igen, de 20 legyen az eleje. Megint tágítják a kt-t. Egyre szemetebb dolog ez.
Meg is támasztották 526 db áll 700-on. Remélem ráönti valaki.