Bux mínuszban, hati 700fölött még, éppen.
Számlainformációk/Saját ajánlatok
Itt szokott lenni.
életed első short megbízása ? gratulálok....de lelkiekben készülj fel rá hogy mindenedet elbukod vele......a magyar piac addig szívja a véredet amig van :-)
egyébként neked van igazad Ibiza, két nap a longosoké egy a shortosoké.
Nyitott megbízások között szerintem :)
lefele jövet 23850 szint után 24200volt, majd 24500, 24800, 25K, 25150, 25450.. ha jól emlékszem
majd egy kis ablak feljön jobb oldalt, akkor teljesült is:-)
Szerintem nem kell kidobni :)
Ez a kép bizonyítja, az más kérdés, hogy mi rángatózunk, USA szépen teszi a dolgát.
Erre tudok alapozni és ezt fogom figyelni.
Még a fordított fej-vállam is ide mutathat kb S&Pben
Ibiza úr beadta élete első bux1012 short megbízását ..de az erste rendszerében nem találja..hol lehet ezt látni?
23950 re
Ez jó is lenne..ha nem vennék meg az adatokat meg a piacot is 1000 számra idén...valami őrület ami idén megy a tőzsdéken...semmi sem szent már..tankönyveket meg ki lehet dobni..kaszinó az egész.
tehát vagy bejön, vagy nem.
Ja és a képen a kék ereszkedő mozgó a 200hetes mozgó 1198on, mint elvárt dupla tető elérhetőség számomra.
Ja és ugye az indikátorok is teljes túlvettségben lesznek hetes szinten is, rsi-stoch szerint is.
http://postimage.org/image/1clt0cbxg/
Megcsináltam hetes S&P képet a dupla aljból meneteléssel, az szürkével jelőlve, Sárgával az elliott 7pontja, a dupla csúcsot nem rajzoltam, de az elliott 5-ös, és B.pont teteje.
Ebből következve elliott célára és dupla top célára S&P-ben 850-900körül lehetne szerintem.
Hozzáteszem ez csak egy gondolat.
ha 470re visszakukkantana, ujjonganék ma:-) de nem tudom, hogy mostanában 200 pontnál többet tudunk-e esni:-)
én pontosan 470ről shortolom, sajnos már nagyon nagy a bukó. ha lekukkantana 650-re vagy esetleg 500-ra hű, longba fordulnék, nem is gondolkodnék shorton egy darabig:-)
annyira nem nagy, most számoltam ki..elviselhető. ennél nagyobb ne is legyen:-)
hmm nemtudom 2 hete nembeszélünk,de láttamfacebookon asszonnyal is összerúgta a port
...nem is csak a ő pénze 5emberré kb
Legfelső Oti rés 5717-5774...shortom pár száz ponttal lejjebbről :(
Ez a 23.700most egy támaszként is szolgálhat a képem szerint.
http://postimage.org/image/1gbuqauis/
Most mondja a rádió hazánkban ismét növekedett az ipari termelés, tegnap pedig az Eurozónából jött ilyen hír, ha jól emlékszem.