Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#313590 pepe01 Előzmény: #313570

Sziasztok !

látom sok ember életét megkeserítette ez a rv. is .

Az elmúlt két évben osztalék fizetés előtt kb.1,5 hónap alatt a teljes tőkém 60%-át megterlte a telecom. Azt a stabil 15%-os emelkedést bef. hitellel kombinálva alacsony kockázat mellett meg lehet játszani.

Én ma vettem 620 alatt egy pakkot és folyamatosan venni fogom , ha megy lefelé.

#313585 zeeh_ Előzmény: #313579

Franc egye meg. Kár, hogy tegnap nem nyitottam telkó shortot, pedig a lapok már megszellőztették a különadót korábban... Mostanra azért szépen hozott volna. :-/

Pici bukóval dobtam a pa…

#313579 Mamboo

Pici bukóval dobtam a pakkot nyitásnál. Ezzel a papírral idáig nem sok szerencsém volt. 560 körül visszanézek.

#313574 zeeh_ Előzmény: #313568

Volt "szerencsém" látni tavasszal, hogy a szuper szerviz, mennyire szuper... :-Q

#313569 fordgtshelby5000 Előzmény: #313557

én minden céget spekiként nézek-nem igazán érdekel a lelki tényező-keresni akar a tőkém és kész -ennyi----melósként közép és első vezetőként is kaptam hideget és meleget eggyel felettem állótól-ezért is lettem maszek......a deutschetelekom-nak kell a pénz -mglesz szeintem is-legfeljebb az osztalék rally 150ft-helyett csak 100ft lesz-február végétől április végéig szvsz sz.

#313568 Kissherceg Előzmény: #313557

a telekom nem fejleszt 2éve bizonyos területeken és háttér, support eszközök cseréjét is kitolta időben.... csak pénzt szedik ki...

#313557 bargain_hunter Előzmény: #313520

Ez a leggusztustalanabb cég a tőzsdén ez a tolvaj telekom.

Ezek mióta piri pénzér megvették? (ellopták) a Matávot, egyetlenegy munkahelyet nem hoztak létre, páros lábbal rugdosták ki folyamatosan az embereket, most is 260 embert elbocsátását jelentették be a múlt hetekben. Fizetésemelést a maradó alkalmazottaknak nem adnak, túlmunkákkal agyon terhelik őket.

Nem volt elég, hogy az összeszedett, (majdnem azt írtam megtermelt) profitot osztalék formájában kivitték az országból, de még tetézték a lopást ezekkel a gusztustalan tanácsadói szerződésekkel, amivel több 10 milliárd forintot gurítottak ki az országból. A Gyurcsány rezsim szemeláttára, ráadásképpen. Illetve az egyéb beszállítói szerződéseket is érdemes volna átböngészni, hogy mennyit is gurítanak még haza, jogilag ülő, erkölcsileg hányinger módon, költségágon.

Teljesen igazat adok Egonnak, mikor lemerte írni nemrég az elemzésében a dolgokat:

http://freepeti.equitas.hu/q/161732/index.htm

Ez a pénz sokkal jobb helyen van az államnál, mint tolvajoknál.

Ne sirassunk már itt rablókat, mert megszakad a szívem.

Simán kitermelik ezt a kis adót, osztalék is majdnem szinten marad, felhívod a brókered, elmondja.

Legfeljebb kevesebbet tudnak majd kilopni.

Ilyen jó hangulatban itt van valahol az alja, 610-620 között, rosszabb hangulatban meg lehet venni 540-560 közt valahol.

Kell az osztalék a németeknek, az megtartja.

#313520 fordgtshelby5000 Előzmény: #313472

Hallgatva ahíreket-már azon tanakszanak-hogy milyen költségcsökkentést hajtsanak végre-lesz itt munkanélküliség növekedés az ő részükről is .....a multik is hasonlót nyilatkoztak---értelmes és főleg gazdaságpolitikát ismerő emberek döntése volt-gratula....mikor lesz legközelebb választás?????

600 alatt sok long stop …

#313472 Ibiza

600 alatt sok long stop lehet.. ha venni akarják megjátszák..

otp-ből ki mtelbe be...

KBC Equitas véleménye az mtelekomról

#313419 Koffein

Először a tények: az elkövetkezendő 3 évben különadót szabnak ki a magyar távközlési és telekommunikációs szektorra. A 2010-2012-es időszakban a kormány 61 milliárd forintos befizetéssel számol, a cégek ezt a nettó árbevételük alapján osztják majd szét egymás között.

És most a vélemény: Leszek Iwaszko (aki a KBC Securities-nél a Magyar Telekom részvényeit követi) azt mondja, hogy az Mtelekom részesedése a különadóból kb. 50 százalékos lehet (30 mrd Ft évente).

A szakértő szerint az egy részvényre vetített negatív hatás összességében 86 forint körül van, ez pedig azt jelenti, hogy a tegnapi 631 forintos záróárról akár további csökkenést is mutathat a részvény. Leszek szerint az osztalékfizetést a cég meg fogja vágni a tavalyi 74 forintról.

Egy bent felejtett vétel…

#313415 KJanek

Egy bent felejtett vételi megbízással 640-en sikerült beletenyerelnem ebbe a sz*rba. :) 20-30 forintos esésnél mindig hozzá rakok egy kicsit remélem azért 300-nál megfordul. :)

#313365 Harlem Előzmény: #313349

Egon az csak Egon, bár Kecskeméti mester is behozta a padló verziót.

Mondjuk elég srv barát ár lenne, de meglátjuk előbb mit kezd a papír a 620-25 támasszal.

http://www.chartcenter.hu/cikkek.php?kategoria=6&id=4506

Ekkora párhuzamot nem érzek a két papír között.

Telco la. 1 éve oldalaz, Oti-hoz képest meg 3.

http://stooq.com/q/?s=otp.hu&d=20101013&c=3y&t=c&a=lg&b=0&r=mtelekom.hu

Rövidebb távon pedig mintha direkt ellentétesen mozognának.

Lehet a Bux-ot is kezelik velük.

http://stooq.com/q/?s=otp.hu&d=20101013&c=3m&t=c&a=lg&b=0&r=mtelekom.hu

#313349 Kissherceg Előzmény: #313340

egon ismépt kabaré kategória számomra... április óta fordul a bux lefele és tologatja elemzését... összevissza írogat... Ha a telekom lemegy 600 alá, akkor otp 4k alá sztm

#313334 banyaiz Előzmény: #313327

Hajlamos vagyok rá, pl idén osztalék fizetés előtt is addig pöcsöltem míg elszáguldott. :D Sokszor járok így.

Szteroidokkal pumpálják a bikát. Elég eredményes azt kell mondjam :)

#313327 Kissherceg Előzmény: #313320

ezen a phasz piacon addig kalkulálsz, hogy lemaradsz... bolond ez a paic, nem igazi bika még... mire meg az volna megpusztul :)

#313320 banyaiz Előzmény: #313315

Tavaly 90 mrd körül volt Telekom profit, idén kevesebb lesz valamivel első félév alapján mondjuk 80 körül sacc. Abból elvisz 30 körül az adó. Előző évi profit terhére fizetik osztalékot, vagy fizették eddig. Ez döntés eléggé bekavar ebbe a papírba, én kivárok egy kicsit mit kezdenek vele a nagyok.

#313315 Kissherceg Előzmény: #313314

azért nézd meg sztm a telekom éves nyereségét és a kész pénz tartalékát :)

otpt sztm durvábban érinti adó, főleg nyereségességéhez képest....