Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

tv majd csak este felvét…

#313101 pruntyoke

tv majd csak este felvételről közvetít..

info rádio adja egyenesbe viki beszédét..

Re: hl

#313093 wizes Előzmény: #313089

o)

Sokat nézegetek, olvasgatok, és - azé rátok is figyelek,- de már szinte sehol nem nézem a reakciókat, jóslatokat, csak itt párotokat nézem és ha klappol az enyimmel akkor ok, ha nem akkor megnézem hibáztam-e és ha azt látom nem, akkor csak magamra hagyatkozom.

#313091 Zabás Előzmény: #313087

igen, wizes új rajzához igazítva, igaz kicsit távolabbi kép kellene, de összességében long.

#313089 Zabás Előzmény: #313083

persze nem kell másra hagyatkoznod, úgy a legjobb ahogy Vadász is csinálja, pár évre visszamenőleg visszanézi a chartot és hasonlóságot keres a mostani időszakkal ill alakzattal és abból következtet. Persze ez sem 100%, de nincs külső befolyás.

#313083 wizes Előzmény: #313074

Én a magam cihológiájából indulok ki, nem hagyom magam megzavarni sok okos által!

Olvastam sok okos könyvét akik azt javasolják: ne hagyjuk magunkat megzavarni sok okos által!

Nna!

;<))

#313078 Zabás Előzmény: #313073

első sor negyedik és harmadik sor negyedik kép.

Ugyan az a lényege.

Persze nem most per pillanat kell neki letörnie, hanem szűkülhet tovább nyugodtan. Wizes képe alapján.

#313077 Csilla76 Előzmény: #313072

cccc...még én sem léptem és **** bukóban vagyok....szerintem nem fog esni. most jött el a pillanat, mikor mindenki érzi, hogy a gagyi gazdaság jóóóóóóóóóóó.

#313074 Zabás Előzmény: #313069

nem shortolom,

De az alakzatok az pont a hangulatokat tükrözi, ez a tőzsdepszichológia. De ebbe most nem mennék bele mert iszonyat hosszú és összetett dolog, hogy mi vezérli az alakzatok kialakulását és mi8t is tükröznek azok.

Fk

#313071 Waszeitung

Vajon ma szállunk el egy pillanat alatt,holnap nyitóban qvanagy rés vagy most mi lösz?

#313070 wizes Előzmény: #313066

A trend most felfelé van és arrafelé várom az álmoskönyv szerint.

Régebben nézegettem én is ezeket, lemondtam róla, mert a hangulatot és körülményeket nem veszi figyelembe.