tv majd csak este felvételről közvetít..
info rádio adja egyenesbe viki beszédét..
tv majd csak este felvételről közvetít..
info rádio adja egyenesbe viki beszédét..
A dupla topra tettél a képeden egy egyenest, nekem olyan, mintha a fejemre raknának egy billegő tálcát, az ék jobban mutat szerintem, átrajzoltam .
o)
Sokat nézegetek, olvasgatok, és - azé rátok is figyelek,- de már szinte sehol nem nézem a reakciókat, jóslatokat, csak itt párotokat nézem és ha klappol az enyimmel akkor ok, ha nem akkor megnézem hibáztam-e és ha azt látom nem, akkor csak magamra hagyatkozom.
igen, wizes új rajzához igazítva, igaz kicsit távolabbi kép kellene, de összességében long.
persze nem kell másra hagyatkoznod, úgy a legjobb ahogy Vadász is csinálja, pár évre visszamenőleg visszanézi a chartot és hasonlóságot keres a mostani időszakkal ill alakzattal és abból következtet. Persze ez sem 100%, de nincs külső befolyás.
igen, hogy számolni lehessen vele, a belépési pontot is ki kell jelölni.
Én a magam cihológiájából indulok ki, nem hagyom magam megzavarni sok okos által!
Olvastam sok okos könyvét akik azt javasolják: ne hagyjuk magunkat megzavarni sok okos által!
Nna!
;<))
én meg 23336-on ott hagyom az ordert, lesz ami lesz..kész.
Ha kiszedem a többi segédvonalat és csak azt hagyom benne amiből indultam akkor ez kemény 3szög:
sztem.
első sor negyedik és harmadik sor negyedik kép.
Ugyan az a lényege.
Persze nem most per pillanat kell neki letörnie, hanem szűkülhet tovább nyugodtan. Wizes képe alapján.
cccc...még én sem léptem és **** bukóban vagyok....szerintem nem fog esni. most jött el a pillanat, mikor mindenki érzi, hogy a gagyi gazdaság jóóóóóóóóóóó.
nem shortolom,
De az alakzatok az pont a hangulatokat tükrözi, ez a tőzsdepszichológia. De ebbe most nem mennék bele mert iszonyat hosszú és összetett dolog, hogy mi vezérli az alakzatok kialakulását és mi8t is tükröznek azok.
Ez nem háromszög szűkülés, hanem egy ék, szerintem és ebből letörnie kellene
Vajon ma szállunk el egy pillanat alatt,holnap nyitóban qvanagy rés vagy most mi lösz?