Csak hogy ne unatkozzunk:
http://www.nationalreview.com/kudlows-money-politics/249387/republican-sweep-or-qe2
Csak hogy ne unatkozzunk:
http://www.nationalreview.com/kudlows-money-politics/249387/republican-sweep-or-qe2
ideje lenne már:D
de ezen a héten sztem már nem lesz semmi extra...
bár ki tudja....
(titkon bízok BoJ akcióra:))
:D...vagy k.va rövid giga nyerővel (BOJ alakít valamit) :)
én már két napja longba vok vele... hosszú pozi lesz ahogy a mozgását nézem:D
Én longot nyitottam usdjpy-ben 0,01 lot-tal, és beálltam 81 (!) re még egy hasonló giga pozival! :)
de méééér röhögsz? Az elemzések is igy irjak. 1M 1,42 3m 1,28. Csak bird marginnal...
Az jó,akkor a stop szintek már meg vannak. :)))
Foggal körömmel ragaszkodnak az 1.40-hez. Túl gyors volt ez a visszahúzás,ha húzzák még egy kicsit mondjuk a héten,akkor lenne elég hely felfelé,akár az 1.50-ig.Így marad a 42-es célár vagy extrém esetben 1.4444
tegnap bennt álltam gbpjpy vétel 129-en. Korábban járattam le a vételi pozit, amikor megszűnt 129,08 volt. És volt alatta....
1,61-et. :DDD
pontosabban sávozik 1,18 és 1,61 között. Amerre kitör az lesz a fő irány.
Kinomban röhögök...
EURUSD már nekimegy az 1,403-nak szerintem. Ha nem fordul le, nem is tudom mit mondjak....
egyelőre nincs nyerőbe
mert eur/usd, gbp/usd és eur/chf shortjaim vannak reggelről....
meg tegnapról van usd/jpy longom...
egyelőre mind minuszos...
hála ennek a ma megtépésnek megint....
az jó lehet, mert akkor minden pozid busás nyerőben....
Tegyél rá egy 40-es csúszót...vagy figyelned kell...nemtom...ezért nincs sok pozim mostanság, mert a tököm sem tudja mi lesz másnap reggel.
"Mondtak, egy december közepi határidőt, hogy addigra hozzák fel őket és már ketten fennt vannak október 13-án."
pszihológia volt.. megszokták a dátumot és ehhez képest van a heppi..fordítva megolondultak volna..
hát igen ezek a dillemmás poziciók...én is tele vok ilyenekkel....
van eurjpy longom tegnapról 112,9-ről. Mit csináljak vele?
Most itt mi a trend? lefelé mutatna, de jpy gyengyülés esetén elröppen. Eur bevágás esetén meg beesik...
Szijjasztok!
Megint van egy pozim egy gbpchf long 1.5136-ról...úgylátszik mostanában csak a korrekciók jutnak nekem! :) Csúszó rajta mert mennem kell megint....mindig a munka! :)
nyoma sincs a durranásnak... csak annak h mindent fújnak tovább és tovább...
Az se baj, ha lemegy a Chilei bányászok szintjére, legalább hamarabb érnek fel.
Off:
Egyébként korrekt. Mondtak, egy december közepi határidőt, hogy addigra hozzák fel őket és már ketten fennt vannak október 13-án.
Nálunk tuti forditva lenne. Mondanának egy október közepi határidőt és december közepére talán el is döntenék, hogy mit kellene csinálni.
On.