Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: fg

#313287 Sumér harcos Előzmény: #313281

utvonaltervezőt néztem....:))

de szinte mindegy az én szemszögemből,hogy 70 vagy csak 30 km:)))

úgy nézem...364km lesz,minimum:))

#313006 surrano Előzmény: #312666

Sracok, ha beferek meg akkor szivesen kineznek hozzatok szombaton, a hetvegen ugy nez ki pont Miskolcon lesz a csalad.

Mondjatok mit vigyek :)

Ja, es a Miskolc-Erdobenye viszonylatban szivesen elviszek valakit magammal, ha volna erre igeny.

#312725 Csusza Előzmény: #312716

Én szomorúan (mármint, hogy nekem) közlöm, hogy minden igyekezetem ellenére nem sikerült úgy szervezni a dolgaimat, hogy le tudjak menni. :-(((((

Nektek nagyon jó szórakozást kívánok!

Hogy csusza lesz a menü, ez meg külön megtisztelő számomra. :-)

#312723 Waszeitung Előzmény: #312674

Első körben egy karton rendelésem lenne!

Remélem Summér testvérnek lesz ennyi szabad helye hazafelé,nem kell áttöltenem főfaluig gyomorba :D

#312722 Netmaster Előzmény: #312698

Mit akarsz lerendezni a parkolóban egy csinos személlyel? Csak óvatosan, mert a törvény bünteti. :P

#312716 Csokigyáros Előzmény: #312698

ok. de tudod mi kell hozzá:

szalonna, hagyma, harcsa, tészta, túró, tejfel, stb...

szerintem 3-4 kg harcsa elég... 1 kg túró, 2 l tejfel... 3 kg csuszatészta... de odabízom :)))

#312698 Bakiba Előzmény: #312666

A miskolci Metrónál lesz egy randink, egy csinos személlyel.:)) Gondoltam ott gyorsan mindent lerendezünk, és hasítunk hozzád. Szombat 12h lehet még igényt bejelenteni arra, ami ott kapható:)) A cehhet majd gondolom szétdobjuk. A főzés meg ennyi rutinbékának mint mi, bagatel dolog:))

#312678 TrogerBroker Előzmény: #312674

Én egy kartonra valószínűleg igényt tartanék ha lehet vásárolni :) De ezt majd lent megbeszéljük. De mindenféleképpen kéne itthonra :)