Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#312486 Sanguis Előzmény: #312477

Azért, mert szerettem kereskedni a jenekkel, de ez az egy helyben állás megöli a kereskedést. Ha legalább mozogna egy tágabb sávon belül, de így......

#312480 Roller Előzmény: #312469

eurusd-nél ott van a fordító gyertya az elég egyértelmű volt vételre. Most usdjpy-nél van hasonló. De sajnos csak hasonló.

#312477 Atticus Előzmény: #312458

Nem értem miért próbáljátok kitalálni mi lesz a jenekkel, mivel évek óta esik így a piaccal k- és htávon nem korelál már egy ideje. Összességében elmondható, hogy amikor a jenindex emelkedik, kitör akkor a piacok mindent csinálnak csak nem emelkednek, ez viszont csak abban segít, hogy egy index shortunk legrosszabb esetben 0-ban csukódik és kész. Ez oké eddig. A múltkor kinyomtatott 18-20mrd-nyi dollár az intervenció jegyében épp egy olyan pillanatra volt véletlen időzítve, amikor rekord sok pozi volt shortra beütve.. gondolom nem nézik a bloomberg terminált... Az is lehetséges, sőt valószínű hogy emiatt, ők a 20mrd virtuális pénzt át tudták váltani mondjuk 25mrd tényleges pénzre.. hisz a Goldman is bábáskodott a pozíció felvételekor... Ők sem hülyék, látják h esélyük nincs trendet fordítani, gondolom ha nem lenne ennyi eszük akkor is olvastak idén az SNB élményeiről a közelmúltban.. A 0-s kamatot komolyan gondolták-e? Hát, igen.. a néppel le kell nyeletni, h ők mindent megtettek... A japán történelmet kb. 20éve az amerikaiak írják.. tehát nem hiszem h a japánok mozdulatait kellene figyelni mindenáron. Ők az okozat, de nem az ok.. Legendás írások vannak a kötvényeikről, meg az adósságukról.. Ez alapján 10éve lenullázodott bárki a shortjával. Szvsz.

#312462 Roller Előzmény: #312441

Naposon nézve kidobott pénz volt az intervenció. Már nem sok volt vissza,hogy annyira túladott legyen az usdjpy,hogy magától fordult volna vagy korrekcióként 4-5dollárt erősödött volna. Én a helyükbe,akkor adtam volna rá a pénzt,ezzel olyan magasra küldve az árfolyamot ,hogy emelkedő trendbe váltson.

Nekem gyanús ez 81,36. Miért nem megy vissza a közelébe? Lehet ez volt az alja?

#312448 concorder Előzmény: #312441

BoJ-al se tartós a jen gynegülést ezt is láthattuk már párszor:)

szal kíváncsi leszek mi lesz a storynak a vége, de én felfele várom...

#312441 Sanguis Előzmény: #312439

Én most gyengülést jelen pillanatban. De utána meg nem mondom. BoJ nélkül kérdéses a hosszabb emelkedés.

#312440 Amatoregy Előzmény: #312439

nekem mindegy, hogy mi történik, csak kiszámítható legyen és ne páran mozgassák a piacot.

#312435 Roller Előzmény: #312415

81.40-et kinézek belőle a héten. A 80 eddig megfogta talán jó támasz lehet. Utána 79.60 jön. Legalább is h1-en. Nem szoktam trédelni ezt a keresztet. De alapban várnám a beígért jen gyengülést. Persze lehet,hogy addig megőszülök. :))

#312415 Amatoregy Előzmény: #312380

kicsit félek tőle. itt pattog a vonalon. Kimegyek a mosdóba és letöri. Nem nyitom újra, mehet fel... :D

#312394 Amatoregy Előzmény: #312389

a működő rendszert tedd ki egy pendrive-ra (a komplett mt4 könyvtárat)

Pendrive bedug az új gépen és a pendrive-ról indidt a terminal exe (asszem)

Ekkor kiderül, hogy megy-e?

a komplett mt 4 es kön…

#312389 Gard40

a komplett mt 4 es könyvtárat írjam felül ? köszönöm

#312380 Amatoregy Előzmény: #312377

audjpy longom (80.-as 30-as követővel) szerintem reppült.

A kérdés, hogy érdemes-e megújítani?