Az a tippem, hogy 1 kötés lesz, majd kv szünet :)
http://www.bet.hu/newkibdata/105406595/SYN101028_Projekt_BKV_HU.pdf
Nettó 6976 millió forint értékű szerződés. Kíváncsi vagyok, hány perc kell holnap egy jó KV-hoz. :)
Nem, de mondjuk a syni nem is igazán foglalkoztat.
Ezt csak beraktam mivel nem sokszor elemzik.
Fundamentális elemzést láttál valahol esetleg?
Én beszállítóként azt látom, hogy működnek...
Remélem, nem bánom meg, hogy parkoltatom a lóvét az e heti eco kitörésre várva...
1 évig szinte csak esett. Ezt a pár napot sajnálod tőle? :)
Sziget akvi hírre várunk, ami a héten tutira kijön, mert okt. 15. a fizetési határidő.
Ha lesz és kedvező formában, akkor elszállhat, így most ugrásra készen áll a zseton a számlámon. Ha meg nem lesz, akkor inkább lefelé rallyzik, mint felfelé.
Az az a papir, amivel mar 1 eve nem foglalkozom. Mi van kilatasban. Eco topikban segitesz rajtam?
Ezt tovabbra is veszegetik. 660-nal tovabb mondjuk nem szandekozom tartani, ha nem lesz vmi hir. Jobol is megart a sok...
Részemről mozi. Most a tőke nagy része szabadon áll ecora várva, hogy milyen hírrel lepnek meg mindenkit a héten. Ha jó lesz, nagyot lehet vele kaszálni. Ha meg nem, akkor legalább nem bukok vele. 50-50% esélyt adok mindkét kimenetelnek. Tiszta Las Vegas! :D
600 korulrol longolom ezt, jatszik itt meg ilyennel vki? Nagyon gyanus, h. csak emelkedesben van benne par napja forgalom. Persze lehet, h. csak a jobb hangulat viszi.
Nem hiszem el basszus. :(
Ha az elmúlt 3 napban mindet megjátszom... Ááá... Bele se gondolok. :(
Ez a qrva eco is kimozdulhatna végre fel vagy le, mert ez a 100-on való tökölés már elég uncsi.