sóhajtja
Elég, ha egy FED kormányzó elsóhajtsa magát, hogy kéne egy kis pénz a gazdaságnak, rögtön konténerszám kezdik önteni a dollárt. De fordítva is igaz.
Fx tippek.....ezért ez a címe a topiknak, ami most nagyon találó...már csak tippelni lehet! :)
Most nagyon lefelé áll, de nem innék a shortra mérget.
Ahogy látom nem csak mi parázunk. Ez a totyorgás azt mutatja, hogy még nagyon sokan.
:) Nálam is tele a gatya...alig trédelek...a nyílott poziajim is gyakorlatilag nullások 3 órája. :)
Eurusd-nek most komoly esélye van belepiszkítani a trendjébe ha elesne a napi minimum.
Ez is egy válasz a miért is kell a sok pénz kérdésre, nincs üzemanyag:
http://home.comcast.net/~RoyAshworth/Mutual_Fund_Cash_Levels/Mutual_Fund_Cash_Levels.htm
Ezt kifelejtettem.
Fed's Dudley to Speak at IIB Event in Washington
Hát igen. A tegnap este nyitott eurusd shortomat, ahogy betöltötte a rést gyorsan zártam is. De az eurjpy shortot már nem mertem meglépni. Szóval tele a gatya nálam most.:)
lehúzás van a világban.. úgy látom ha vannak jó számaid és attól abnormálisan eltér egy dilis nap ott érdemes beleadni/venni a dologba
ECB Calls for Bids in 1-Month Tender
ECB Calls for Bids in 7-Day Tender
ECB's Trichet Speaking in Washington
Ezek euró mozgatók lesznek, lehetnek.
Nem mára gondoltam én sem, az nagyon durva lenne.
Igen. Csak először trükkösen eljátszott egy álkitörést.
mr jen azt mondta pár hónapja (amikor még 90volt) lemehet 80 alá....bejött neki..
ma nem hiszem, hiszen egyik sincs nyitva. hacsak kina nem....
Szasztok!
Rég jártam erre...usdchf (0.96) long és eurusd short (1.4) mind beállt pozik amik teljesültek...(sajnos? majd kiderül) :)